Λίγα Λόγια για την Yoga…

Σεπτεμβρίου 10, 2015

Γιατί Γιόγκα; Η γιόγκα αποτελεί αρχικά μία συνειδητή επιλογή του καθενός από εμάς. Πρόκειται για ένα είδος ολοκληρωμένης και πολυεπίπεδης άσκησης και ταυτόχρονα μίας βαθύτερης επαφής με τον εαυτό μας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μέσα από την πρακτική να βιώνουμε μία μεταμορφωτική εμπειρία…
Όπως η πεταλούδα. Αρχικά γεννιέται από το αυγό της ως κάμπια-σκουλήκι που σέρνεται στη γη, στη συνέχεια μπαίνει στο κουκούλι γίνεται χρυσαλλίδα, μετά βγάζει φτερά, μεταμορφώνεται ως πεταλούδα και τελικά πετάει ελεύθερη στον ουρανό.
Στο Bhavana Yoga Center είμαστε μία μεγάλη παρέα -Kula- μαθητών και δασκάλων που δουλεύουμε συνειδητά, περνάμε καλά μέσα στις τάξεις,  υποστηρίζοντας, βοηθώντας και εμπνέοντας ο ένας τον άλλον.
Έτσι η εμπειρία αυτή, η μεταμόρφωση εκ των έσω που η πρακτική της Yoga μας προσφέρει, γίνεται με τον πλέον ευχάριστο τρόπο.
Σας περιμένουμε στις τάξεις μας!
Βασίλης Μαυρομάτης
Bhavana Yoga

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>