Μέθοδος 5D MIRACLES: Δωρεάν ενημερωτική ομιλία με τη Δήμητρα Τζιόβα

Νοεμβρίου 15, 2016

Η ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ


Δωρεάν 2ωρη Ομιλία/Εργαστήριο με αφορμή το ομότιτλο επικείμενο 3ήμερο Σεμινάριο 5D MIRACLES που θα γίνει στον ίδιο χώρο στις 2 , 3 και 4 Δεκ 2016!

Πως να χρησιμοποιήσεις τις ιδιότητες του χωροχρόνου και των 11 Διαστάσεων

για να υλοποιήσεις όλες τις ιδέες σου, να φέρεις αφθονία,

να θεραπεύσεις σωματικά συμπτώματα, και να αλλάξεις τις πεποιθήσεις σου.

Γιατί ο Νόμος της Έλξης είναι τελικά Νόμος της “Επίσκεψης/Συντονισμού”

✪ Κλήρωση  

για μία (1) Δωρεάν Συμμετοχή για το 3ήμερο Σεμινάριο {Αξίας 360€} σε όσους παρευρεθούν στην Ομιλία/Εργαστήριο.

Πάρτε μέρος στο Διαγωνισμό του InspireYourLife.gr

για να δικεκδικήσετε ακόμη μία (1) δωρεάν θέση.

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής της Δωρεάν Ομιλίας:


Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 | 18:00-20:00

Κόστος: Ελεύθερη Είσοδος

Τόπος Διεξαγωγής: The Athens Gate Hotel Λεωφόρος Συγγρού 10, 11742, Αθήνα, Ελλάδα Αίθουσα Αδριανός (Σταθμός Μετρό: Ακρόπολη)  

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
 https://www.eventbrite.com/e/29003069963

 * * *  * * *  * * *  * * *  * * * 

Σύντομη Περιγραφή Μεθόδου 5D MIRACLES

“Είμαστε Ανώτερα Πνευματικά Όντα, Καθαρή Συνειδητότητα

που ερχόμαστε να βιώσουμε εμπειρίες στις κάτω διαστάσεις της ύλης.

Η ζωή δεν ‘συμβαίνει’ σε εμάς,

Εμείς ‘συμβαίνουμε’ στη ζωή!”

 

 Η 5D Miracles Τεχνική συνδυάζει την Κβαντομηχανική και τον Νόμο της Έλξης.

Χρησιμοποιεί την Μ Θεωρία, δηλαδή τις ιδιότητες του χωροχρόνου, των 11 Διαστάσεων και την ύπαρξη των άπειρων παράλληλων “εκδοχών” μας για να διδάξει στον οποιοδήποτε πως να αλλάξει το σύστημα των πεποιθήσεων του με πολύ εύκολο και άμεσο τρόπο, και επομένως να του διδάξει έμπρακτα και πρακτικά πως να αλλάξει όλες τις συνθήκες της ζωής του: αυτό που αποκαλούμε την 4Διάστατη “πραγματικότητά” μας. Πολλές φορές η αλλαγή των συνθηκών γίνεται μέσα σε 1 μέρα ή μέρες!

Όπως γνωρίζουμε το σύστημα των πεποιθήσεων μας, αυτά που συνειδητά ή υποσυνείδητα πιστεύουμε/θεωρούμε ως αλήθειες/δεδομένα της ζωής, “προβάλλονται” στην 4Διάστατη “πραγματικότητά” μας και δημιουργούν αυτό που ονομάζουμε την ανθρώπινη εμπειρία μας.

Η 5η και η 11η Διάσταση μας εξηγούν επιστημονικά πως ακριβώς γίνεται αυτό, καθώς και πως μπορεί να αλλάξει, αφού αν γνωρίζεις πως ακριβώς “προβάλλονται”, μπορείς έπειτα συνειδητά είτε να αλλάξεις, είτε να σταματήσεις αυτήν την προβολή!

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν περισσότερα για:

  • Την ύπαρξη των 11 Διαστάσεων και των άπειρων παράλληλων εκδοχών μας και “φρέιμ” (frame), σε άπειρα παράλληλα σύμπαντα!
  • Την αληθινή φύση του Χωροχρόνου και του Χρόνου που δεν είναι γραμμικός από την 5η Διάσταση και πάνω: πως το παρελθόν, παρόν και μέλλον συνυπάρχουν ταυτοχρόνως!
  • Γιατί επομένως δεν “ελκύουμε” τα γεγονότα στη ζωή μας αλλά αντιθέτως “συντονιζόμαστε” με αυτά από την απειρότητα που ήδη υπάρχει στις 11 Διαστάσεις. Γιατί λοιπόν, ο Νόμος της Έλξης είναι πιο σωστά: Νόμος της “Επίσκεψης/Συντονισμού”!
  • Την 5D MIRACLES μέθοδο για να καταφέρετε να αλλάξετε το παρελθόν, παρόν και μέλλον σας!
  • Τα λεγόμενα “Θαύματα” συμβαίνουν όταν η συνειδητότητά μας μεταπηδά από ένα “φρέιμ/πλαίσιο της πραγματικότητας” σε ένα άλλο, χωρίς να περάσει από τα ενδιάμεσα “φρέιμ/πλαίσια” που το λογικό μας μυαλό ορίζει ως απαραίτητα και “λογικά”, και επομένως τα προσμένει!
  • Όλα τα αρνητικά συναισθήματα λειτουργούν ως αγγελιοφόροι. Αποκρυπτογραφήστε τα μήνυματά τους και θα γίνουν οι πιο χρήσιμοι σύμμαχοί σας
  • Τι κρύβεται πίσω από τις ασθένειες και τις εξαρτήσεις μας και πως μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτές με την 5D Miracles τεχνική

 

Σημείωση: Καμία επιστημονική ή άλλης φύσεως γνώση δεν είναι προαπαιτούμενη για να παρακολουθήσει κάποιος αυτό το εργαστήριο ή για να μάθει εύκολα την 5D Miracles μέθοδο. Θα είναι εγγυημένα μια συγκλονιστική αλλά και πολύ ευχάριστη εμπειρία, και θα αλλάξει οριστικά την οπτική σας για το τι είναι τελικά η ανθρώπινη εμπειρία και ο σκοπός σας πάνω στην γη!

(Για αυτό το τριήμερο σεμινάριο: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ)

 

Εισηγήτρια Δήμητρα Τζιόβα /Demetra Jiova Κβαντικός Μέντορας Ζωής – Δημιουργός της μεθόδου 5D MIRACLES (Graduate Studies in Biomedical Sciences / BSc in Chemistry – Biochemistry)

Ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες και διαμέσου ιδιωτικών και online συνεδριών και βιωματικών σεμιναρίων διδάσκει τη μέθοδο της σε πολλές χώρες του κόσμου.

Οι διδασκαλίες της Δήμητρας είναι ιδιαίτερες και καθολικά ριζοσπαστικές, ελάχιστοι άλλοι άνθρωποι στον κόσμο διδάσκουν ή ασχολούνται με κάτι παραπλήσιο.

Πληροφορίες & Τιμές Ιδιωτικών Συνεδριών: demetra@demetrajiova.com Επικοινωνία: +30 6955 407343 (ενεργό μεταξύ 18 Νοεμ – 11 Δεκ 2016) +1 818 929 4792 (Viber, WhatsApp/FaceTime) info@demetrajiova.com | www.DemetraJiova.comΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>