Μέσο κοινωνικής ευαισθητοποίησης το M.E.V. Ηλιούπολης

Οκτωβρίου 19, 2016

Μέσα από το MEV -το “Δημοτικό Ηλεκτρονικό Χωριό” www.mymev.net- της Ηλιούπολης προτάθηκε από τους χρήστες του πορεία Ειρήνης την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, στις 10.00 π.μ με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Πολλές γυναίκες οι οποίες κατοικούν στην Ηλιούπολη, ένωσαν τις φωνές τους μέσα στο MEV και πρότειναν μία κίνηση με κοινωνική ευαισθησία.

Δεκάδες πόστ καθημερινά στο MEV από πολίτες της Ηλιούπολης αναδεικνύουν προβλήματα – προτείνουν λύσεις – εκφράζουν αιτήματα – ενημερώνουν – συζητούν – ενώνονται.

Το MEV – Δημοτικό Ηλεκτρονικό Χωριό www.mymev.net- είναι site κοινωνικής δικτύωσης, ενώνει τους πολίτες κάθε πόλης οι οποίοι σε δίκτυα ή και ατομικά, διεκδικούν, αιτούνται, ασκούν πίεση και πετυχαίνουν. Το MEV τους δίνει όλες τις εφαρμογές και τα “εργαλεία” για να οργανωθούν και να πετύχουν.

Σημείο συνάντησης και εκκίνησης της πορείας Ειρήνης την Κυριακή 23 Οκτωβρίου , είναι η κεντρική πλατεία Ηλιούπολης στις 10.00π.μ. Γυναίκες και άντρες θα περπατήσουν δια μέσου της λεωφ. Ειρήνης και θα φτάσουν στην πλατεία Φλέμινγκ.

Μήνυμα της πορείας Ειρήνης η ευαισθητοποίηση των γυναικών για να προβούν σε εξετάσεις και γενική πρόληψη.

Ο Δήμαρχος κος Βαλασόπουλος αμέσως είδε τις αναρτήσεις στο MEV και ανταποκρίθηκε στηρίζοντας την προσπάθεια των πολιτών της Ηλιούπολης.



Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>