Μακαρόνια με αβοκάντο και σπανάκι

Μαΐου 16, 2016

Υλικά

2 κούπες μακαρόνια χωρίς γλουτένη

¼ κούπας σπανάκι

1 αβοκάντο

2 σκελίδες σκόρδο

1 κ.σ. ελαιόλαδο

αλατοπίπερο

2 κ.σ. χυμό λεμονιού

Εκτέλεση

1. Βράζουμε τα μακαρόνια και σουρώνουμε.

2. Σε ένα μικρό τηγάνι προσθέτουμε λίγο λάδι με το σπανάκι και το σκόρδο. Σοτάρουμε μέχρι να μαγειρευτούν.

3. Στη συνέχεια βάζουμε το μείγμα σε ένα μπλέντερ μαζί με το αβοκάντο, το ελαιόλαδο, το αλατοπίπερο και το χυμό λεμονιού. Μόλις πετύχουμε την κρεμώδη υφή, ανακατεύουμε με τα μακαρόνια και σερβίρουμε αμέσως!

**Αν σας αρέσει το καυτερό προσθέστε πράσινες πιπεριές στο τηγάνι για να τσιγαριστεί με το σπανάκι

 

About Author



Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>