Μακαρόνια με αβοκάντο και σπανάκι
Υλικά
2 κούπες μακαρόνια χωρίς γλουτένη
¼ κούπας σπανάκι
1 αβοκάντο
2 σκελίδες σκόρδο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
αλατοπίπερο
2 κ.σ. χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
1. Βράζουμε τα μακαρόνια και σουρώνουμε.
2. Σε ένα μικρό τηγάνι προσθέτουμε λίγο λάδι με το σπανάκι και το σκόρδο. Σοτάρουμε μέχρι να μαγειρευτούν.
3. Στη συνέχεια βάζουμε το μείγμα σε ένα μπλέντερ μαζί με το αβοκάντο, το ελαιόλαδο, το αλατοπίπερο και το χυμό λεμονιού. Μόλις πετύχουμε την κρεμώδη υφή, ανακατεύουμε με τα μακαρόνια και σερβίρουμε αμέσως!
**Αν σας αρέσει το καυτερό προσθέστε πράσινες πιπεριές στο τηγάνι για να τσιγαριστεί με το σπανάκι