Μαρμελάδα βατόμουρο με μηδέν θερμίδες!

Νοεμβρίου 17, 2014

image:google.plus.com


Υλικά

1 κιλό βατόμουρα πλυμένα καλά

½  κιλό στέβια(θα βρείτε στη Healh-Bouique)

2 κούπες νερό

2 βανιλίνες (προαιρετικά)

Μισή κουταλιά της σούπας λεμόνι

Εκτέλεση

-Στην κατσαρόλα μας κάνουμε μία στρώση από τα βατόμουρα και  συνεχίζουμε με μία στρώση στέβια, συνεχίζουμε με στρώσεις βατόμουρων.

-Ρίχνουμε το νερό τις βανίλιες και βάζουμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.

- Όταν πάρει βράση θα βγάλει αφρούς, τους αφαιρούμε με ένα κουτάλι.

-Βράζουμε μέχρι να πήξει η μαρμελάδα βατόμουρο, μπορεί να χρειαστεί να προσθέσουμε ζάχαρη η λίγο νερό ανάλογα με την πόση υγρασία υπάρχει στα βατόμουρα μας.

- Όταν η μαρμελάδα μας πήξει και είναι έτοιμη προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού και την φυλάσσουμε όσο είναι ζεστή σε δοχεία που έχουμε αποστειρώσει βράζοντας τα σε νερό.

About Author



Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>