Μεσογειακή σαλάτα με ρεβίθια και αβοκάντο

Σεπτεμβρίου 29, 2015

Ένα από τα αγαπημένα μας  πιάτα, γεμάτο χρώμα, φρεσκάδα και νοστιμιά. Εύκολη στην προετοιμασία της και τέλεια ιδέα για μεσημεριανό γεύμα.

Η σαλάτα αυτή συνήθως τρώγεται κρύα, αλλά μπορείτε να τη ζεστάνετε αν την προτιμάτε ζεστή.

Υλικά

2 φλιτζάνια βρασμένα ρεβίθια

1/2 αγγούρι (κομμένο σε κύβους)

1-2 φρέσκο ή ξερό κρεμμύδι (ψιλοκομμένα)

1/2 αβοκάντο

½ χυμό λεμονιού

1 κουταλιά της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

φρέσκα φύλλα κόλιαντρο

θαλασσινό αλάτι για γεύση

Προετοιμασία

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ. Σερβίρουμε αμέσως ή βάζουμε στο ψυγείο για λίγο αν την προτιμάμε δροσερή.

bhavanayoga.com

About Author



Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>