Μουσική αυτή η αόρατη και πλήρης τροφή του κυττάρου

Ιανουαρίου 10, 2016

Συνεχής Ροή και οξυγόνωση του κυττάρου με την Μουσική.  Η κυματομορφή των μορίων της τροφής διεξάγει  ηλεκτρομαγνητική κουβεντούλα με τα κύτταρα μας  δια μέσου της αρμονικής ταλάντωσης του ήχου και της μουσικής .  Η Μουσική είναι μια ηχητική ταπετσαρία. Ορισμένα είδη μουσικής μπορούν να βελτιώσουν την ικανότητα του εγκεφάλου να αντιλαμβάνεται τον φυσικό κόσμο, να σχηματίζει νοητικές εικόνες, να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο βιώνουμε τον χώρο γύρω μας.  Η αργή Μουσική περιέχει περισσότερο χώρο με τους τόνους της από την γρήγορη μουσική.  Πειράματα με μουσική σε διάφορα φυτά απέδειξαν ότι τα τρόφιμα παίρνουν ξεχωριστή γεύση και ποιότητα κάτω από τις μαγικές δονήσεις του μουσικού ρεπερτορίου της κλασσικής μουσικής.  Αλλά επίσης είναι αποδεδειγμένο πλέον και ιατρικά ότι συγκεκριμένοι ήχοι και μουσική επιδρούν θετικά σε διάφορες παθήσεις του σύγχρονου-γρήγορου τρόπου ζωής με τις κατάλληλες συχνότητες ήχου. Ο ήχος δεν είναι απλά ένα ήχος που το αισθητήριο μας αντιλαμβάνεται  μηχανικά.     

  Ο Απόστολος Ιωάννης ξεκινάει το Ευαγγέλιο με την φράση:  ‘Αρχικά  ήταν ο Λόγος και ο  Λόγος ήταν προς τον Θεό και ο Θεός ήταν ο Λόγος’.
Ο  Ήχος είναι αποτέλεσμα του λόγου και ο Λόγος προκαλεί δόνηση και κραδασμό.            

Η Δόνηση και ο κραδασμός επηρεάζει, μεταβάλει και μετατρέπει.  Ένας  ήχος είναι ένας κραδασμός ο οποίος λόγω της ιδιότητας  της συχνότητας του , προσλαμβάνεται από το αισθητήριο της ακοής ή  από το δέρμα, μεταφέρεται  από το πνευμονογαστρικό νεύρο και  προκαλεί μια εντύπωση στον ορμονικό μας κόσμο  και σαν αντίδραση εκφράζουμε ευχάριστα ή δυσάρεστα συναισθήματα.                                                                                                    

Η Θεραπευτική δύναμη του Ήχου ……..Υπεραισθήσεις.                                                                                               

Η μουσική των σφαιρών, οι ήχοι και οι δονήσεις των πλανητών επηρεάζουν τον άνθρωπο και καθορίζουν ως ένα σημείο την εξέλιξη του.                                                              

Όπως επίσης ο άνθρωπος σαν πομπός  μπορεί να εκφράσει το δικό του τραγούδι, τον δικό του κραδασμό και την πρόθεση του να αντηχήσει στην αιωνιότητα.                  

ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ……….ΓΛΥΚΑ…..

Σήμερα στην Αίθουσα  Σαντορίνη  5-6  στο Hilton Athens στις 20.00-22.00 η ομιλία Μουσική αυτή η αόρατη και πλήρης τροφή του κυττάρου

Είσοδος ελεύθερη

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>