Μυρτώ Πανάγου

Η Μυρτώ Πανάγου έχει σπουδάσει Επικοινωνία και Διαφήμιση. H πρακτική της εμπειρία σε μεγάλη εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων, καθώς και τα επικοινωνιακά προγράμματα που ανέλαβε μεμονωμένα στο χώρο της μόδας, της ομορφιάς, της υγείας και της τέχνης, την οδήγησαν στο επόμενο βήμα της, που ήταν η έμπνευση για τη δημιουργία μίας εταιρείας Κοινωνικής Δικτύωσης, μέσω της οποίας στοχεύει στη γρήγορη και αποτελεσματική προσφορά υπηρεσιών από μία κοινότητα. Το πρώτο εγχείρημά της αφορά την ιατρική κοινότητα και είναι η ηλεκτρονική πλατφόρμα www.yourdoctor.gr. 

Της αρέσει να επικοινωνεί και να αναδεικνύει κάθετι θετικό, τόσο μέσω της εργασίας της –γι’ αυτό άλλωστε επέλεξε την επικοινωνία ως επάγγελμα- όσο και μέσω των προσωπικών της ενδιαφερόντων (ασχολείται με το χορό 10 χρόνια) και φυσικά των σχέσεών της με τους ανθρώπους που αγαπά.

Έχοντας πραγματικό ζήλο για μάθηση αντιμετωπίζει την κάθε στιγμή -από το πιο απλό καθημερινό πράγμα μέχρι και τα πιο δύσκολα θέματα της ζωής- ως ευκαιρίες για γνώση και εξέλιξη.

Η αγάπη της να μεταφέρει τα «μαθήματα» που αποκτά στους ανθρώπους γύρω της, την οδήγησαν στην «παρέα» του Ιnspireyourlife.gr, προσδοκώντας να μοιραστεί μαζί μας εμπειρίες που αφυπνίζουν τη θέληση, τη χαρά, την έμπνευση και το ενδιαφέρον για να βιώνουμε την κάθε μας στιγμή πιο ουσιαστικά.

 Τελευταία Άρθρα: