Νίκη- Αικατερίνη Μπαρπαγιάννη

Με λένε Νίκη- Αικατερίνη Μπαρπαγιάννη. Ξεκίνησα από το Αγρίνιο με όνειρο να σπουδάσω Ψυχολογία. Αφού ολοκλήρωσα το προπτυχιακές μου σπουδές στο  Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, συνέχισα την εκπαίδευσή μου αποκτώντας Master of Science στην Κλινική Ψυχολογία από το Leiden University της Ολλανδίας. Εκεί ήρθα πρώτη φορά σε επαφή με το life coaching κάνοντας  πρακτική άσκηση  ως life coach στο Leiden University.

Προηγουμένως, είχα εργαστεί εθελοντικά στον Ξενώνα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «Αμάλθεια» και σε προστατευόμενα διαμερίσματά του που εποπτεύονται από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αγίων Αναργύρων (τμήμα του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής), στην Ά Ομάδα Υποκατάστασης Αθήνας του ΟΚΑΝΑ και στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άκτιος».

Στην προσπάθειά μου για συνεχή επιμόρφωση έχω παρακολουθήσει εκπαιδευτικούς κύκλους διαλέξεων Γνωσιακής – συμπεριφοριστικής ψυχοθεραπείας ενηλίκων και παιδιών, φροντίδας ανοϊκών ασθενών και ασθενών με Alzheimer, καθώς και πλειάδα σεμιναρίων που αφορούν όλο το φάσμα της ψυχολογίας. Φυσικά η μετεκπαίδευση είναι ένα ταξίδι που δε σταματάει ποτέ…

Τον παρόν διάστημα εργάζομαι ιδιωτικά και επίσης απασχολούμαι στη Λέσχη Φιλίας του Άγιου Αρτέμιου που ανήκει στο Δήμο Αθηναίων. Εκτός αυτού αρθρογραφώ σε εβδομαδιαία βάση στην ηλεκτρονική εφημερίδα «Social Activism Αθηνών» για θέματα κοινωνικού ακτιβισμού.

Πρακτικοί λόγοι, αλλά και η αγάπη μου στις ξένες γλώσσες, με οδήγησαν στο να μάθω αγγλικά και γαλλικά. Αγαπώ να διαβάζω λογοτεχνία, ποίηση, να ενημερώνομαι για την επικαιρότητα και για τις πολιτιστικές εξελίξεις στην πόλη μας. Με εμπνέουν ο χορός, το θέατρο, η ποδηλασία και οι αγνοί άνθρωποι. Οπαδός της παρατήρησης, του ρεαλισμού, της αυτοέκφρασης και της συνεχούς προσωπικής ανάπτυξης.

Στοιχεία Επικοινωνίας: e. nikiab85@gmail.com, m. 6978861041Τελευταία Άρθρα: