Νότες ευεξίας από τα Φυτικά καλλυντικά Yves Rocher στο 2ο InspireYourLife Forum

Απριλίου 19, 2016

Η εταιρεία Yves Rocher -η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής φυτικών καλλυντικών στον κόσμο- φιλοξενείται στον εκθεσιακό χώρο του 2ου  InspireYourLife Forum – Blue MoneyShow στον Αστέρα Βουλιαγμένης στις 22-24 Απριλίου 2016 και με την παρουσία των υπεύθυνων αισθητικών συμβούλων ομορφιάς, θα μας παρουσιάσει καινοτόμα προϊόντα που βασίζονται στα ενεργά στοιχεία των φυτών.

Τα εργαστήρια Φυτικής Βιοκοσμετολογίας Yves Rocher, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής στον τομέα της μοριακής βιολογίας και φυτοβιολογίας, ανακαλύπτουν συνεχώς νέα δραστικά συστατικά για τη δημιουργία καινοτομικών καλλυντικών. 

Συγκεκριμένα στον Yves Rocher θα βρείτε πάνω από 800 φυτικά καλλυντικά:

- περιποίησης προσώπου
- αντιγήρανσης
- περιποίησης σώματος
- μακιγιάζ & αρωμάτων 

Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται και συσκευάζονται στη Γαλλία, είναι υποαλλεργικά και έχουν ημερομηνία λήξης, κριτήρια που εγγυώνται την αποτελεσματικότητα και την υψηλή ποιότητα τους. 

Yves Rocher σημαίνει ομορφιά, ευεξία, ισορροπία. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε κάθε προσωπικότητα, να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη και επιθυμία προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που σέβονται τη γυναικεία φύση αλλά και το περιβάλλον.

Θέλουμε οι καταναλωτές Yves Rocher να γνωρίζουν ότι τα καλλυντικά που χρησιμοποιούν δε δοκιμάζονται σε ζώα, σέβονται το περιβάλλον, συμβάλλουν στην ελάττωση του όγκου των συσκευασιών και της εξοικονόμησης των φυσικών πόρων ενέργειας του πλανήτη. 

Η εταιρεία Yves Rocher ιδρύθηκε το 1959 και έχει παρουσία σε 90 χώρες και 40 εκατομμύρια πιστούς πελάτες σε όλο τον κόσμο.

 
Πότε: Σάββατο & Κυριακή, 23-24 Απριλίου, 10:00 – 22:00 
 
Που: Astir Palace – The Westin / Lobby 1
 
Είσοδος: Ελεύθερη


Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>