«Οι Άγγελοι & οι Δαίμονες» του Καρκίνου: 12 Φεβρουαρίου στο Γκάζι

Φεβρουαρίου 06, 2014

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου, η MKO ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ” - “Be Strong”, οργάνωση ψυχοκοινωνικής υποστήριξης ανθρώπων που εμπλέκονται με τον καρκίνο και το Πρότυπο Πολυϊατρείο Προληπτικής Ιατρικής ΟΡΘΟΒΙΟΤΙΚΗ,  ενώνουν τα χέρια και οργανώνουν εκδήλωση με τίτλο  “Οι Άγγελοι & οι Δαίμονες του Καρκίνου”, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18:00, στο Αμφιθέατρο του Ραδιοφωνικού Σταθμού ΑΘΗΝΑ 9,84 στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι.

Ο Ιδρυτής της Be Strong”, κος Παναγιώτης Μιχαήλ, θα ξεδιπλώσει με τη βοήθεια της Life Coach Δρ Νάνσυ Μαλλέρου τη δική του εμπειρία και τα προσωπικά βιώματα από τη διπλή «συνάντησή» του με τον «δαίμονα» και τη δύναμη που χρειάστηκε για να κρατήσει το όνειρό του ζωντανό.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την ασθένεια – δαίμονα που ταλαιπωρεί πολλούς συνανθρώπους μας. Οχτώ διακεκριμένοι επιστήμονες – «άγγελοι», θα αναπτύξουν ο κάθε ένας από την δική του επιστημονική σκοπιά τις μεθόδους πρόληψης, θεραπείας και αντιμετώπισης του καρκίνου.

Καθοριστική θα είναι η συμμετοχή του κοινού, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να θέτει ερωτήσεις  στους ομιλητές αλλά και να απαντά στα δικά τους ερωτήματα με στόχο την απομυθοποίηση της ασθένειας.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν 8  διακεκριμένοι ομιλητές:

  • Δρ. Θεοχάρης ΘεοχαρίδηςΚαθηγητής Φαρμακολογίας, Παθολογίας και Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστώνης
  • Δρ. Φώτης  Στεφανής –  Εργοφυσιολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης της Ορθοβιοτικής
  • Δρ. Ευάγγελος Κατσαρός – M.D, Νευρολόγος-  Επιστημονικός Συνεργάτης της Ορθοβιοτικής , Διευθυντής Νευρολογίας στο  Νοσοκομείο Metropolitan, Επιστημονικός Υπεύθυνος ΕΥΡΟΣΥΝΑΨΙΣ Ι.Κ.Ε.
  • Δρ. Γλυκερία Ψαρρά – Κλινική  Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης της Ορθοβιοτικής .
  • Ειρήνη Δημοπούλου - Κλινική  Ψυχολόγος , Επιστημονικός Συνεργάτης της Εταιρίας Κοινωνικής  Ψυχιατρικής & Ψυχικής  Υγείας -Κέντρο Ημέρας Ψυχολογικής Υποστήριξης Ασθενών με Καρκίνο.
  • Κορίνα Τσομπανισάκη- Κοινωνική Λειτουργός
  • Ηλιάννα Πεσσάρη – Ψυχολόγος, Ψυχοδραματίστρια

Θα ακολουθήσει διαδραστική συζήτηση της Life Coach Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, με τον Ιδρυτή της  Be Strong κ. Παναγιώτη Μιχαήλ και τη συμμετοχή του κοινού.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Life Coach Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου.Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>