Ομιλίες του μοναχού Σουμπάμριτα σε Αθήνα και Ηράκλειο (22 και 23 Ιουνίου 2016)

Ιουνίου 17, 2016

Και φέτος θα έχουμε τη χαρά να υποδεχτούμε τον μοναχό Σουμπάμριτα Τσαϊτάνια, στενό μαθητή της Άμμα, στην Αθήνα και το Ηράκλειο Κρήτης για δύο πνευματικές ομιλίες.

Συγκεκριμένα:

- Αθήνα 22 Ιουνίου 2016, ξενοδοχείο Τιτάνια (Πανεπιστημίου 52), ώρα 19.00. Ομιλία με θέμα: «Μην ξεχνάτε να χαμογελάτε». Είσοδος ελεύθερη.

 - Ηράκλειο 23 Ιουνίου 2016, πνευματικό κέντρο δήμου Ηρακλείου, αίθουσα Ανδρόγεω, ώρα 19.00. Ομιλία με θέμα: «Πώς να φέρουμε χαρά και πληρότητα στη ζωή μας». Είσοδος ελεύθερη.

 Ο μοναχός Σουμπάμριτα Τσαϊτάνια μεγάλωσε στην Βομβάη, όπου συνάντησε την Άμμα για πρώτη φορά. Αφού αποφοίτησε ως βιοχημικός, πήγε να ζήσει με την Άμμα στο Αμριταπούρι (το πνευματικό κέντρο της Άμμα στην Νότια Ινδία) το 1989. Για πολλά χρόνια, ο μοναχός Σουμπάμριτα ήταν ο εκδότης του Ματρουβάνι, του μηνιαίου περιοδικού του άσραμ. Το 1996 μυήθηκε από την Άμμα ως Μπραχματσάρι (μοναχός) και έκτοτε ασχολείται με τις κοινωνικές, εκπαιδευτικές και πνευματικές δραστηριότητες της διεθνούς αποστολής της Άμμα.

Ο Σουμπάμριτα δίνει τακτικά ομιλίες και σεμινάρια σχετικά με τον έλεγχο του άγχους και το διαλογισμό, σε όλη την Ευρώπη, την Αυστραλία, την Αφρική, την Ινδία και τη Μέση Ανατολή.

Έχοντας περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία, ως ένας από τους πιο κοντινούς μαθητές της Άμμα και προσωπικός της μεταφραστής, ο μοναχός Σουμπάμριτα μεταδίδει τις γνώσεις του για την πνευματικότητα με πρακτικούς και εύκολα κατανοητούς τρόπους. Κάθε χρόνο επισκέπτεται την Ελλάδα για μία δωρεάν διάλεξη που περιέχει πνευματικές ομιλίες, διαλογισμό, πνευματικά τραγούδια και πληροφορίες για όλες τις δραστηριότητες της Άμμα παγκοσμίως.

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>