Ο πιο κοντινός δρόμος για την ευτυχία, ο χορός!

Νοεμβρίου 22, 2013

Image by flavorwire.com

Ο χορός, είναι ο πιο γρήγορος δρόμος για να οδηγηθείτε στην αισιοδοξία!
 
Ο χορός είναι η απόλυτη έκφραση της χαράς. Όποτε είμαστε ευτυχισμένοι θέλουμε και αισθανόμαστε την ανάγκη να χορέψουμε και το αντίθετο συμβαίνει όταν είμαστε λυπημένοι. Γι’ αυτό και όταν δεν αισθάνεστε καλά και σας ζητήσει κάποιος να χορέψετε, πιθανόν να τον κοιτάξετε και να σκεφτείτε: “μα καλά αυτός είναι τρελός;”.  
 
 
Εδώ βρίσκετε και το μυστικό!
 
Την επόμενη φορά που κάποιος θα σας ζητήσει σε χορό και θα είστε σε κακή διάθεση να πείτε ναι! Και θα αισθανθείτε χαρά και ζωντάνια! Εάν έχετε μία καταθλιπτική και αρνητική διάθεση και αρχίζετε να χορεύετε, θα συνειδητοποιήσετε ότι δε θα μπορείτε να είστε πια λυπημένοι.
 
 
Γιατί;
 
Επειδή ακριβώς όπως η χαρά μας οδηγεί στο να χορέψουμε, με αυτόν τον τρόπο όταν χορεύουμε αισθανόμαστε χαρά. Η χαρά και ο χορός  είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι, γι’ αυτό και τα αρνητικά συναισθήματα θα σας εγκαταλείψουν όταν θα ξεκινήσετε να χορεύετε! Πράγματι ο εύθυμος χορός είναι άλλη μια απόδειξη της αόρατης σύνδεσης μεταξύ του μυαλού και του σώματος, και δεν αναφερόμαστε στην έννοια του χορού ως προς την τέχνη. Αλλά για το είδος χορού που συμβαίνει όταν είμαστε υπερβολικά χαρούμενοι, ένας χορός που δεν έχει όρια ηλικίας, κουλτούρας και γλώσσας. Παρατηρήστε τη φύση και θα δείτε το χορό σε κάθε της κίνηση, η ροή των ποταμών, τα κύματα της θάλασσας, το θρόισμα των φύλλων και τη δύναμη του ανέμου. Ένας συμπαντικός χαρούμενος χορός δημιουργίας!
 
 

About AuthorΤα σχόλια είναι κλειστά.

Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;