Πέγκυ Ζάρρου

H Πέγκυ Ζάρρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ξυλόκαστρο. Ξεκίνησε τις σπουδές στη Γαλλική Φιλολογία ΕΚΠΑ αλλά γρήγορα την κέρδισε η Τέχνη και η Θεραπευτική. Σπούδασε Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, Σιάτσου, Rejuvance στην Ευρωπαϊκή Σχολή Σιάτσου-ΟΜ στην Αθήνα και συνέχισε την αναζήτησή της πάνω στην ολιστική θεραπευτική εκπαιδευόμενη διαρκώς. Εργάζεται ως ολιστική θεραπεύτρια προσφέροντας συνεδρίες Βιοσυντονισμού, Σιάτσου, Rejuvance, Ρέικι, Αρωματοθεραπείας, καθώς επίσης και συντονίζοντας σεμινάρια Ρέικι, Rejuvance και άλλων εναλλακτικών τεχνικών. Έχει δημιουργήσει μία σειρά σεμιναρίων «Ομορφιάς, ευεξίας και προσωπικής ανάπτυξης» με τίτλο «Beauté την Κυριακή».

Παράλληλα με την εκπαίδευσή της στην ολιστική θεραπευτική, σπούδασε Κλασσικό και Σύγχροχο Τραγούδι στο Δημοτικό Ωδείο Καλλιθέας και τη Σχολή Φωνητικής Τέχνης «Μίρκα Γεμεντζάκη» αντίστοιχα. Έχει συνεργαστεί με πολλούς μουσικούς και μουσικά σχήματα δίνοντας συναυλίες στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Είναι μέλος των One Note Stand Quartet, Τhe Blues Project και YeahTRiΟ με τους οποίους πραγματοποιεί πολύ συχνά εμφανίσεις. Μερικές από τις δισκογραφικές της συνεργασίες είναι: Petite Renne – Zac F / Planetworks 2009, Missing –Zac F / The sound of everything 2010, Till the end of Time – Danger Angel / Perris Records 2010, Angelo Mio – Zac F /Universal 2011, Your Loving Arms – Sunset Derek & Roomates / Elektrify records 2012.

Από το 2011 εκφράζεται και μέσα από τη ζωγραφική σε πέτρα και άλλα υλικά με έντονα Aboriginal στοιχεία. Έχει πραγματοποιήσει μία προσωπική έκθεση. Δημιούργησε τον ήρωα Mr.Zirious της συλλογής «R U Zirious?» (ζωγραφική σε πέτρα) εμπνευσμένη από το Μουσικό Φεστιβάλ της Ζήρειας, όπου και τον παρουσίασε το καλοκαίρι του 2012.

Την περίοδο αυτή ολοκληρώνει τη συγγραφή και εικονογράφηση ενός παραμυθιού καθώς και την πρώτη της ελληνόφωνη δισκογραφική δουλειά σε στίχους και μουσική της ίδιας.

Λίγα λόγια για τις προσφερόμενες ολιστικές τέχνες:

Rejuvance: Αποτελεί την πλέον φυσική μέθοδο lifting-αντιγήρανσης. Προσφέρει ομορφιά και ευεξία ταυτόχρονα. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου ανεβαίνουν, η επιδερμίδα γίνεται λεία και απαλή, οι λεπτές γραμμές εξαφανίζονται, οι βαθιές ρυτίδες λειαίνουν, η έκφραση του προσώπου γίνεται όμορφη και λαμπερή και το δέρμα αποκτά το φυσικό μυϊκό
του τόνο.

Shiatsu: Σιάτσου στα Ιαπωνικά σημαίνει «πίεση με τα δάκτυλα». Σκοπός του είναι να εξασφαλίσει στο δεχόμενο τη μέγιστη ευεξία επιδρώντας σε σώμα, νου και πνεύμα. Προσφέρει βαθειά χαλάρωση και ανακούφιση από τις εντάσεις και το στρες, που ευθύνονται άμεσα ή έμμεσα για την εμφάνιση πολλών θεμάτων υγείας. Εφαρμόζεται με το δεχόμενο ντυμένο με άνετα ρούχα που καλύπτουν όλο το σώμα και ξαπλωμένο στο δάπεδο σε ειδικό στρώμα-φουτόν.

Reiki: Το Ρέικι είναι η μυστική τέχνη να καλούμε ευτυχία, ισορροπία, γαλήνη. Ενεργοποιεί τη δύναμη του ανθρώπου για αυτοθεραπεία. Επιφέρει ήπια αποτοξίνωση και ψυχοσωματικό καθαρισμό. Καλλιεργεί την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, τους ανθρώπους, τη ζωή και το Σύμπαν.

Βιοσυντονισμός: Από την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική στη Σύγχρονη Τεχνολογία. Η Βιοενεργειακή Αξιολόγηση μας επιτρέπει να ελέγχουμε την κατάσταση των μεσημβρινών και κατ’ επέκταση την ενεργειακή κατάσταση του σώματος, μέσω της γαλβανικής αντίδρασης του δέρματος (αλλαγές στην ηλεκτρική αντίσταση της επιδερμίδας). Επίσης, μας επιτρέπει να αξιολογήσουμε πώς το σώμα αντιδρά βιοενεργειακά σε ένα μεγάλο αριθμό διαφορετικών σκευασμάτων και άλλων ουσιών. Εκτός από το βασικό έλεγχο, αξιολογεί τροφικές δυσανεξίες και αλλεργικές ευαισθησίες και υποστηρίζει με ήπιο αλλά αποτελεσματικό τρόπο τη διακοπή καπνίσματος.

Αρωματοθεραπεία: H Αρωματοθεραπεία είναι μία ήπια θεραπευτική τέχνη που προωθεί την ψυχική, νοητική και σωματική ευεξία με τη χρήση φυσικών αιθέριων ελαίων και ελαίων βάσης. Οι θεραπευτικές ιδιότητες των φυσικών λαδιών και των αιθέριων ελαίων βοηθούν στην αντιμετώπιση σωματικών και ψυχο-συναισθηματικών προβλημάτων, όπως είναι το άγχος, οι χρόνιοι πόνοι και η κατάθλιψη και δρουν ευεργετικά στο δέρμα και τους υποδόριους ιστούς.

Για να επικοινωνήστε με την Πέγκυ Ζάρρου ή για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφερόμενες ολιστικές υπηρεσίες στείλτε μήνυμα εδώ ή τηλεφωνείστε στο 6971716108.Τελευταία Άρθρα: