Παρουσίαση ThetaHealing® με θέμα: «Ποιες είναι οι δικές σου κρυφές δυνάμεις;»

Δεκεμβρίου 14, 2015

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν αλλαγές στον τρόπο που αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα γύρω τους. Πολλοί αποσυντονίζονται από την αρνητικότητα που υπάρχει γύρω τους και δεν ξέρουν τι να κάνουν για να ξεφύγουν από αυτό. Η τεχνική διαλογισμού ThetaHealing προσφέρει εργαλεία διαχείρισης όλων των «κρυφών δυνάμεών» μας, δίνοντάς μας την δυνατότητα να δημιουργήσουμε εμείς οι ίδιοι την πραγματικότητά μας!

Η τεχνική ThetaHealing® δημιουργήθηκε από την Vianna Stibal και είναι μια από τις ταχύτερες και αποτελεσματικότερες μεθόδους προσωπικής ανάπτυξης και θεραπείας. Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα τεχνικών που προάγουν την εναρμόνιση ψυχής, σώματος και νου, προσεγγίζοντας τον άνθρωπο στην ολότητά του.
Η επιστήμη έχει πλέον αποδείξει πως όταν ο εγκέφαλος βρίσκεται σε κατάσταση «Θήτα» δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να υλοποιήσουμε όλα όσα επιθυμούμε. Αρκεί να αναλογιστούμε ότι περίπου το 90% των πεποιθήσεων μας λειτουργούν μέσα από το υποσυνείδητό μας, για να καταλάβουμε ότι το υποσυνείδητο είναι ουσιαστικά αυτό που ελέγχει και διαμορφώνει τη ζωή μας.
Η επιστήμη αποδεικνύει καθημερινά και αποδέχεται ότι οι αρνητικές σκέψεις προκαλούν τοξικά συναισθήματα, τα οποία μπορεί και να οδηγήσουν σε ασθένεια. Η αυξανόμενη ανάγκη για την εύρεση τρόπων, με τους οποίους μπορεί να αλλάξει η σχέση σώματος – νου, προκειμένου να δημιουργηθεί η τέλεια υγεία, καθιστά την τεχνική ThetaHealing® κορυφαία μέθοδο ακόμη και για τη διατήρηση της υγείας μας.
Η τεχνική ThetaHealing® μπορεί να βοηθήσει τον καθένα μας στην προσωπική του ανάπτυξη και να αποτελέσει μέσο πρόληψης και θεραπείας. Όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή μας είναι ένας αντικατοπτρισμός όλων όσων υπάρχουν στο υποσυνείδητό μας. Οι σκέψεις μας και τα συναισθήματά μας δημιουργούν κυριολεκτικά τη ζωή μας. Τα συστήματα των πεποιθήσεών μας επηρεάζουν κάθε απόφαση που παίρνουμε και μόνον το 10% αυτών των αποφάσεων μας είναι συνειδητό. Το υπόλοιπο βρίσκεται στο υποσυνείδητο και όλα όσα έχουμε κληρονομήσει γενετικά από τους προγόνους μας, όσα έχουμε υιοθετήσει από το συλλογικό ασυνείδητο μπορεί να εμποδίζουν το πραγματικό μας δυναμικό να ανθίσει.
Επιστημονικά στοιχεία δείχνουν ότι οι αρνητικές πεποιθήσεις και τα συναισθήματα μπορούν να συμβάλουν στις σωματικές ασθένειες, στην έλλειψη συναισθηματικής δύναμης, στη νοητική κόπωση, στην απώλεια κινήτρων και χαράς για τη ζωή.
Όλοι οι άνθρωποι έχουν την ικανότητα να συνδέονται με την Πηγή της Δημιουργίας. Συνεπώς μπορούμε όλοι ανεξαιρέτως να εφαρμόσουμε τις τεχνικές του ThetaHealing®, ακόμη και έφηβοι. Ο εγκέφαλος λειτουργεί σαν ένας μυς, όσο περισσότερο εξασκούμαστε στις τεχνικές, τόσο καλύτεροι γινόμαστε σε αυτές.

Ημερομηνία και ώρα παρουσίασης: Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016, 19:00 – 21:00.

Κόστος συμμετοχής: δωρεάν

Τοποθεσία: Ξενοδοχείο Divani Caravel, Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, 16121 Αθήνα, Αίθουσα Athens View στο Roof Garden.

Ομιλητές: Παναγιώτης Μοναχός και Ιωάννα Μπακρατσά

ThetaHealing Masters & Certificates of Science, Εκπαιδευτές και Σύμβουλοι

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>