Παρουσία, δέσμευση, αναπνοή!

Νοεμβρίου 03, 2014

Πόσο θα άλλαζε η ζωή μας αν πραγματικά αναγνωρίζαμε ότι όλες μας οι ανησυχίες και τα άγχη είναι καταστάσεις που υπάρχουν σε μορφή σκέψεων και συνηθειών που μας κρατούν δέσμιους στο παρελθόν και το μέλλον; Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι έχουμε επιλογή. Μπορούμε να εστιάζουμε και να σκεφτόμαστε στο παρόν και να δημιουργούμε στο τώρα.

Το να ζεις σημαίνει να συμμετέχεις πλήρως και ολοκληρωμένα στην απλότητα και χάρη του “Εδώ” και “Τώρα”.

“Εδώ” είναι η στιγμή που παίρνεις την επόμενη εισπνοή, συμμετέχοντας 100% στην εμπειρία αυτής της μοναδικής στιγμής. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να εκφράσεις ευχαριστίες, ευγνωμοσύνη και να δείξεις αποδοχή και δύναμη από το “Τώρα”

Η επίγνωση του να είσαι παρών στο επόμενο λεπτό είναι τέχνη. Αποκτώντας την ικανότητα να είστε πλήρως παρόντες για τα επόμενα 60 δευτερόλεπτα θα σας γεμίσει αισιοδοξία, ελπίδα και χαρά.

Με την Yoga ασκούμαστε  στην τέχνη της προσοχής και της συμμετοχής με πληρότητα νου στο επόμενο λεπτό. Βιώνοντας το σαν όλα να εξαρτώνται από αυτά τα 60 δευτερόλεπτα. Με τον ίδιο ενθουσιασμό σαν να φτάνεις σε ένα καινούργιο μέρος, σαν να ανοίγει μια πόρτα με τεράστιες ευκαιρίες, εκεί όπου όλα είναι δυνατά και τίποτα δεδομένο. Όλα προς εξερεύνηση.

Στόχος μας, το επόμενο λεπτό! Τα επόμενα 60 μαγικά δευτερόλεπτα!

Πηγή: Bhavana Yoga

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>