Ποια είναι η σχέση σου με το επιχειρείν;

Οκτωβρίου 01, 2015

Όσον αφορά την οικονομική ανεξαρτησία οι περισσότεροι άνθρωποι απλά τη φαντάζονται και το μόνο που κάνουν είναι να αγοράζουν κανένα λαχείο. Μια άλλη ομάδα ανθρώπων δεν είναι ικανοποιημένοι με την εργασία 9 έως 5 και επενδύουν ένας μέρος της ενέργειά τους σε επιχειρηματικές ιδέες, ευκαιρίες και επιχειρήσεις. Οι περισσότεροι θα αποτύχουν εντός τριών έως πέντε ετών.

Υπάρχουν και εκείνοι οι άνθρωποι σε μικρό ποσοστό που έχουν την ικανότητα της μοντελοποίησης, τη δύναμη της θέλησης, της δημιουργικότητας και πετυχαίνουν.

Επίσης, υπάρχει και ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό που τους χωρίζει από τους φτωχούς και αυτό δεν είναι κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο αλλά η πρόθεση τους.

Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν μιλούν για τον επαγγελματικό τομέα αναφέρονται στα χρήματα που θα κερδίσουν. Αυτός είναι ένας καλός λόγος, αλλά όχι τόσο δυνατός για να φέρει την επιτυχία. Αυτό σημαίνει ότι εάν έχεις μια ανιαρή πρόθεση, θα λάβεις ένα ανιαρό αποτέλεσμα.

Οι επιτυχημένοι επιχειρηματίες έχουν τρεις βασικές προθέσεις:

  • Επιθυμούν ένα πολύ υψηλό εισόδημα εργασίας
  • Επιθυμούν να δημιουργήσουν παθητικό εισόδημα
  • Ενισχύουν την προστιθέμενη αξία της εταιρείας τους σε σχέση με τους πελάτες τους

Ποια είναι η πρόθεση των φτωχών ανθρώπων; Να κερδίσουν τα προς το ζην. Δεν σκέφτονται ότι η επιχείρηση είναι ένα μέσο που θα τους δώσει αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Μια επιχείρηση δεν είναι μια δουλειά . Μια επιχείρηση χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά και ένα γερό στομάχι γιατί συναντάς πολλές προκλήσεις μέχρι να κερδίσεις ένα αξιοπρεπές εισόδημα.

Η επιχείρηση δεν είναι τίποτα παρά πάνω από ένα όχημα που θα σε απελευθερώσει τόσο σε υλικό όσο και σε πνευματικό, συναισθηματικό και ψυχικό επίπεδο μιας και η επιτυχία προϋποθέτει την αυτό βελτίωση του επιχειρηματία!

Έτσι πέρα από την οικονομική σου ελευθερία θα έχεις κερδίσει την ίδια σου τη ζωή!

 

http://www.manolisischakis.gr/

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>