Προηγμένες μέθοδοι φυσικής αντιγήρανσης στο 3ο InspireYourLife Forum

Ιανουαρίου 04, 2017

Η Jeunesse Global, η εταιρεία - ηγέτης στις προηγμένες τεχνολογίες αντιγήρανσης και περιποίησης δέρματος, φιλοξενείται στον εκθεσιακό χώρο του 3ου  InspireYourLife Forum by MoneyShow στο Hilton Athens στις 7-8 Ιανουαρίου 2017 και με την παρουσία των υπεύθυνων εκπροσώπων της, θα μας παρουσιάσει ένα πρωτοποριακό σύστημα βελτίωσης της νεότητας και ασφαλούς διαχείρισης βάρους.

Η Jeunesse Global δεν είναι μία ακόμη εταιρία με διατροφικά συμπληρώματα και προϊόντα ομορφιάς. Αποτελεί μια παγκόσμια επιχείρηση με πολλές βραβεύσεις και παγκόσμιες διακρίσεις, η οποία βοηθά τους ανθρώπους να κατακτήσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους και να αποκτήσουν νεανική εμφάνιση και ζωτικότητα, ακολουθώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Η Jeunesse συνδυάζει σύγχρονες επιστήμες σε ένα σύστημα επαναστατικής έρευνας καινοτόμων προϊόντων εστιάζοντας στην υγεία, τη μακροζωία και την ανανέωση των κυττάρων συμβάλλοντας στη δημιουργία νεανικής εμφάνισης που διαρκεί.

Η έρευνα της εταιρείας επικεντρώνεται στην επιστήμη των βλαστοκυττάρων, τα τελομερή, την επιδιόρθωση του DNA και τη διατροφογενετική.

Πότε: Σάββατο & Κυριακή, 7 & 8 Ιανουρίου 2017, 10:00 – 22:00 
 
Που: Ξενοδοχείο Hilton, Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα/  (Επίπεδο πισίνας)
 
Είσοδος: Ελεύθερη


Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>