Προσφέρετε ότι μπορείτε / Ζητήστε ότι έχετε ανάγκη

Αυγούστου 11, 2015

Η φιλοσοφία του κέντρου Υπέρβασις είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κοινωνική προσφορά. Επιθυμούμε να φέρουμε σε επαφή από τη μία συνανθρώπους μας που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή έχουν ανάγκη από βοήθεια και από την άλλη ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν τη βοήθεια αυτή. Η βοήθεια αυτή μπορεί να έχει πολλές μορφές, μπορεί να είναι οικονομική, να είναι υλική (π.χ. τρόφιμα, ρούχα, εξοπλισμός) ή ακόμα και εθελοντική προσφορά κάποιας υπηρεσίας.

Σας καλούμε όλους σε αυτή την προσπάθεια. Σημασία δεν έχει το μέγεθος της βοήθειας που μπορούμε να δώσουμε, σημασία έχει να το πράξουμε μέσα από την καρδιά μας. Επίσης καλούμε και αυτούς που έχουν αυτή τη στιγμή κάποια ανάγκη να επικοινωνήσουν μαζί μας, είτε πρόκειται για προσωπική, οικογενειακή ανάγκη είτε αφορά κάποια ομάδα, σύλλογο ή οργανισμό. Δικός μας στόχος είναι να μπορέσουμε να φέρουμε σε επαφή την ‘προσφορά’ με τη ‘ζήτηση’ άμεσα, αποτελεσματικά και κάτω από συνθήκες πλήρους διαφάνειας.

Eπικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες

Υπέρβασις

Τηλ: 6937-530537, 6984-517452

Email: info@ypervasis.gr

Ιστοσελίδα: www.ypervasis.gr

 

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>