Ταυτότητα

Ποιοι είμαστε

(Read our Profile in english)

Είμαστε μία ομάδα νέων ανθρώπων που αγαπάμε τη Ζωή. Αγαπάμε τον Άνθρωπο. Πιστεύουμε στις δυνατότητές του. Ένας και μόνο άνθρωπος μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αρκεί να έχει ξεκάθαρο όραμα, ισχυρή θέληση και πίστη στον εαυτό του. Να αγαπά να εξελίσσεται και να γίνεται ό,τι καλύτερο μπορεί σωματικά, νοητικά και ψυχικά.

InspireYourBody:  Αγαπάμε να υπηρετούμε την Υγεία με τρόπους φυσικούς. Εμπνεόμαστε από τη Φύση. Πιστεύουμε ότι μία διατροφή πλήρης σε ένζυμα και θρεπτικά συστατικά συνοδευόμενη από άσκηση και θετική σκέψη είναι ό,τι χρειαζόμαστε για τη βέλτιστη υγεία. Ασπαζόμαστε τη ρήση του Ιπποκράτη: «Η τροφή σου ας είναι το φάρμακό σου και φάρμακό σου ας  είναι η τροφή σου».

InspireYourMind: Αγαπάμε και προωθούμε την ουσιαστική γνώση, τη διαρκή αναζήτηση, μάθηση και εξέλιξη. Μας εμπνέει η δημιουργία, η επιστήμη, οι αρχαίες ελληνικές αξίες. Ακολουθούμε τη μέθοδο του Σωκράτη με βασικό άξονα το «Γνώθι σ ‘αυτόν».

InspireYourSoul: Αγαπάμε ό, τι αποπνέει Ομορφιά, Αλήθεια, Υψηλές Αξίες. Πολιτισμός, Μουσική, Θέατρο, Γράμματα, Τέχνες… Εμπνεόμαστε από ό, τι περιέχει τόλμη, φαντασία και προκαλεί έντονα συναισθήματα. 

Κεντρική μας φιλοσοφία

Προσεγγίζουμε τον άνθρωπο ολιστικά. Υποστηρίζουμε την άρρηκτη σύνδεση μεταξύ σώματος, νου (πνεύματος) και ψυχής. Η σωματική υγεία, η διατροφή και η φυσική μας κατάσταση (body) επηρεάζουν τις νοητικές και ψυχικές μας λειτουργίες. Το είδος και η ποιότητα των σκέψεών μας (mind) καθορίζουν τις συμπεριφορές και την ψυχο-σωματική μας κατάσταση. Τα συναισθήματα που βιώνουμε (soul) έχουν ισχυρό αντίκτυπο στη σωματική υγεία και στον τρόπο που σκεφτόμαστε.

Στόχοι του InspireYourLife

1. Ενημέρωση γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις της ιατρικής επιστήμης για το πώς μπορεί να διασφαλίσει ο άνθρωπος πλήρη υγεία, ομορφιά, νεότητα και ευεξία με φυσικούς τρόπους.
Η εξασφάλιση μιας ακλόνητης υγείας και η απόκτηση ενός σώματος ελκυστικού, ανθεκτικού και ακμαίου με λύσεις που μας προσφέρει η φύση είναι το πρώτο βήμα κατάκτησης της “ελευθερίας” του ανθρώπου.

2. Με τη συγγραφή δικών μας άρθρων ή την αναδημοσίευση άλλων που μας αντιπροσωπεύουν επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε μια διαφορετική οπτική των πραγμάτων, να διευρύνουμε τη σκέψη σας, να την κάνουμε δημιουργική, να προσφέρουμε κίνητρα που αφυπνίζουν τη θέληση και οδηγούν στη δράση που φέρνει την επιθυμητή για τον καθένα αλλαγή.

3. Αναδεικνύοντας τις κατάλληλες φράσεις, δράσεις και ανθρώπους που μας εμπνέουν, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας ερεθίσματα που “αγγίζουν” την ψυχή, αφυπνίζουν τη διαίσθηση και οδηγούν στην κατάκτηση μιας άριστης ψυχολογίας.

Όραμά μας

Να δώσουμε ώθηση για μια ζωή πιο γεμάτη, πιο συνειδητή σε ψυχή, σώμα και πνεύμα∙ να ρίξουμε ένα νέο φως στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα πράγματα∙ να διευρύνουμε την οπτική μας έτσι ώστε η ζωή μας να αρχίσει να αποκτά βαθύτερο, καθαρότερο και πιο ολοκληρωμένο νόημα.

Να βοηθήσουμε τον άνθρωπο να κατανοήσει ότι είναι στο χέρι του να αντικαταστήσει την ασθένεια με την υγεία, την “ασχήμια” με τη φυσική ομορφιά, την άγνοια με τη σοφία, την έλλειψη με την αφθονία, τη σύγχυση με την αρμονία, την καταπίεση με την ελευθερία.

Τι μπορεί να μας διασφαλίσει το InspireYourLife;

Ό,τι προτάσεις κάνουμε σχετικά με θέματα υγείας, φυσικής ομορφιάς, πρόληψης και αντιμετώπισης ασθενειών ή ψυχοσωματικής ευεξίας, είναι βασισμένες σε ιατρικές έρευνες και εργαστηριακές μελέτες πολλών χρόνων, κλινικά αποδεδειγμένες και επιλεγμένες με βάση τον ανεξάντλητο πλούτο που προσφέρει η φύση.

Όσον αφορά την κατάκτηση της έμπνευσης σε ψυχή και πνεύμα, τι μπορεί να διασφαλίσει κανείς για κάτι τόσο… “άυλο”; Είναι σαν να προσπαθήσεις να εγγυηθείς ότι θα πιάσεις τον αέρα με τα χέρια σου. Η έμπνευση είναι σαν μια ωραία κοπέλα που περνά από μπροστά σου. Την κυνηγάς, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα την κατακτήσεις. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται οι επιδιώξεις μας εμμονές. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να χαλαρώσουμε και να εμπιστευτούμε την έμφυτη ευφυΐα μας, να αφουγκραστούμε την εσωτερική μας φωνή.

Σ’αυτή τη “φωνή” στόχος του InspireYourLife.gr είναι να δώσει μία νέα πνοή ζωής, να την αφυπνίσει ώστε να εκφραστεί προς τα έξω δυνατή, δημιουργική, αναγεννημένη, εμπνευσμένη!