Πρόσκληση 2ο InspireYourLife Forum Blue MoneyShow – Astir Palace Vouliagmeni 2016: “Η Τέχνη του Ευ Ζήν στο Ευ Επιχειρείν”

Απριλίου 20, 2016

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Λίγες μέρες πριν το “Φως της Αναστάσεως”, σας προσκαλούμε στο 2ο  InspireYourLife Forum, για να “φωτίσουμε”  τις κρυμμένες δυνατότητες του νου και της ψυχής και να αφυπνίσουμε την ικανότητα για επίτευξη στόχων τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο,  αυτό των επιχειρήσεων.

Το InspireYourLife Forum, μετά την πρώτη του συμμετοχή στο MoneyShow Hilton Athens 2016 (Ιανουάριος 2016) με 40 ομιλίες και 30 εκθέτες, επανέρχεται με επιλεγμένες εκδηλώσεις και τίτλο “Η Τέχνη του Ευ Ζήν στο Ευ Επιχειρείν” στο BLUE MONEYSHOW που πραγματοποιείται στις 22-24 Απριλίου 2016 στον Αστέρα της Βουλιαγμένης WESTIN.

Με μία ποικιλία θεμάτων από ειδικούς που σχετίζονται με Ψυχολογία, Φιλοσοφία, Επικοινωνία, Προσωπική Ανάπτυξη, Life &  Body Coaching, Ολιστική Υγεία, Διατροφή & Άσκηση, το 2ο  InspireYourLife Forum έρχεται να δώσει μία διαφορετική “πινελιά” στο πολυ-συνέδριο MoneyShow, παρουσιάζοντας νέους τρόπους σκέψης και υιοθέτησης εναλλακτικών πρακτικών για τη βελτίωση της εργασιακής μας καθημερινότητας, αλλά και των υπόλοιπων τομέων της ζωής μας.

Το InspireYourLife Forum διοργανώνεται από την ομάδα της ιστοσελίδας InspireYourLife.gr  και στόχο έχει να εμπνεύσει επαγγελματίες & επιχειρηματίες σε μία νέα οπτική που εναρμονίζει Δράση & Φιλοσοφία οδηγώντας σε ό,τι δικαιωματικά αξίζει να απολαμβάνει κάθε άνθρωπος, επιχείρηση ή κοινωνία: “Δημιουργία, Υγεία, Ομορφιά, Αφθονία, Ευτυχία”.

Η είσοδος για τους επισκέπτες είναι ελεύθερη, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε κληρώσεις δώρων,  βιωματικά δρώμενα και δοκιμή / γνωριμία με κορυφαία προϊόντα ομορφιάς, υγείας & αντιγήρανσης που θα κάνει την επίσκεψη στο Blue MoneyShow στον Αστέρα Βουλιαγμένης μία ξεχωριστή εμπειρία. Έχετε ακόμη έναν λόγο για να φτάσετε αυτό το Παρασκευο- Σαββ/κο, 22-24 Απριλίου στον Αστέρα Βουλιαγμένης!

Με την πίστη ότι η επίσκεψή σας στο Forum μας, θα δώσει κίνητρα για πληρέστερη Ευεξία, Αρμονία & Προσωπική Ανάπτυξη, σας περιμένουμε για να μοιραστούμε μαζί αυτά τα ερεθίσματα.

Η συμβολή σας στην προώθηση αυτής της ενέργειας θα δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους ανθρώπους να δουν την αξία του Ευζήν στο Ευ Εργάζεσθαι & Ευ Επιχειρείν. Συν-δημιουργούμε έτσι τις προϋποθέσεις για την ανάδειξη κοινωνιών όπου όλοι ζούμε αρμονικά με περισσότερο νόημα και ευχαρίστηση.

Δείτε:

To Πρόγραμμα διαλέξεων / σεμιναρίων:   Πρόγραμμα 2ο Inspireyourlife forum by MoneyShow

Για να μάθετε περισσότερα:

Eπισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.inspireyourlife.gr

& τη σελίδα μας στο Facebook: Inspireyourlife Forum by Moneyshow

Μετά τιμής και φιλικά,

InspireYourLife Team

“Zήσε την Εμπνευσμένη πλευρά της Ζωής”

Χορηγός:

***

Υποστηρικτές:


***

 

Χορηγοί Επικοινωνίας:


 

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>