Πως μπορούμε να επιτύχουμε το τέλειο χαμόγελο;

Φεβρουαρίου 19, 2015

Του Χρήστου Λώλη, Εμφυτευματολόγος, Χειρουργός Οδοντίατρος, Επιστημονικός Διευθυντής του Specialized Dentistry of Athens“Χαμόγελα στην ζωή και η ζωή θα χαμογελάσει σε σένα ” William Shakespeare

Δεν είναι τυχαίο ότι το χαμόγελο αποτελεί μια παγκόσμια γλώσσα επικοινωνίας. Δεν είναι ποτέ εκτός μόδας και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει το υπέρτατο σύμβολο της ομορφιάς· πιο πολύ από όμορφα ματιά η ένα τέλειο σώμα. Αποδεδειγμένα η πλειοψηφία των ανθρώπων παρατηρεί πρώτα το στόμα και το χαμόγελο και μετά τα μάτια!

Πλέον ένα όμορφο χαμόγελο δείχνει το βιοτικό επίπεδο του ανθρώπου. Επηρεάζει σύμφωνα με έρευνες όχι μόνο τον ίδιο τον άνθρωπο αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση του αλλά και τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεται. Τον βοηθάει στην προσωπική του ζωή αλλά και στην επαγγελματική του .

Πως μπορούμε να επιτύχουμε το τέλειο χαμόγελο;

Οι όψεις πορσελάνης αποτέλεσαν την επανάσταση στην αισθητική οδοντιατρική και συνεχίζουν να αποτελούν την πιο σίγουρη, αποτελεσματική και μόνιμη λύση στην οδοντιατρική όντας λιγότερο επεμβατική από κάθε άλλη πράξη.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία και το αποτέλεσμα αυτής;

Η θεραπεία διαρκεί συνήθως 2-3 συνεδρίες εκτός βέβαια αν έχουμε να αντιμετωπίσουμε και άλλα προβλήματα στο στόμα τα οποία θα πρέπει να λύσουμε πρώτα για να συνεχίσουμε με την αισθητική αποκατάσταση.

Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής των όλο κεραμικών προστομιακών όψεων, η έκφραση “για πάντα” είναι λάθος στην ιατρική και σε οποιαδήποτε άλλη επιστήμη μιας και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε για τον κάθε ασθενή τι κάνει στην προσωπική του ζωή, καθώς και πόσο προσέχει τα δόντια του. Όμως είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο πως η μακροβιότητα τέτοιου είδους αποκαταστάσεων είναι η μεγαλύτερη στην οδοντιατρική έχοντας ακόμη και 20ετείς μελέτες. Άρα είναι μια παρά πολύ ασφαλής διαδικασία.

Η διαδικασία είναι επίπονη;

Η διαδικασία δεν είναι καθόλου επίπονη. Σίγουρα θα χρειαστεί στο ένα ραντεβού ο ασθενής να μείνει κάποιες ώρες στην οδοντιατρική κλινική, γιατί η διαδικασία των παρασκευών των δοντιών αλλά και της κατασκευής μεταβατικών δοντιών με τα οποία θα φύγει ο ασθενής απαιτούν λεπτομερείς κινήσεις. Οι παρασκευές των δοντιών δηλαδή η οδοντική ουσία που αφαιρείται είναι μόλις 0.3-0.8 mm.

Πόσο ελεγχόμενο είναι το τελικό αποτέλεσμα;

Το τελικό αποτέλεσμα είναι απόλυτα ελεγχόμενο. Ο ασθενής έχει εικόνα του τελικού αποτελέσματος πριν ακουμπήσει ο Οδοντίατρος τα δόντια από το διαγνωστικό κέρωμα που γίνεται στο πρώτο ραντεβού κατά την ανάλυση του προσώπου και του χαμόγελου. Από εκεί και ύστερα μπορούμε να ελέγχουμε και να επέμβουμε άλλες 3 φορές και να βελτιώσουμε λεπτομέρειες έτσι ώστε ο ασθενής να αποκτήσει το χαμόγελο που επιθυμεί.

Μυστικά επιτυχίας

 Ο Οδοντίατρος που θα επιλέξετε και θα εμπιστευτείτε το χαμόγελο σας, την αυτοπεποίθηση σας με το ό, τι αυτό συνεπάγεται, θα πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο αυτό.

Είναι κάτι εξειδικευμένο, θα πρέπει να δείτε ανάλογες δουλειές του, θα πρέπει να σας εξηγήσει ακριβώς τι πρόκειται να γίνει και γιατί και θα πρέπει να συνεργάζεται με οδοντοτεχνίτες οι οποίοι δουλεύουν ανάλογα περιστατικά και θα μπορούν να ανταποκριθούν σε όλες τις απαιτήσεις των ασθενών και των ιατρών

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>