Πόσο προσαρμοστικοι είστε στη ζωή σας; 8 ερωτήσεις προς απάντηση!

Ιουλίου 19, 2013
inspire_tips_happy_life

Freedigitalphotos


To
πόσο καλά μπορούμε να προσαρμοστούμε και να χειριστούμε αντιξοότητες που παρουσιάζονται στη ζωή μας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Οι προηγούμενες εμπειρίες, θετικές και αρνητικές, οι αξίες, η κοινωνική υποστήριξη, καθώς και η αντιμετώπιση των δεξιοτήτων μας όλα έχουν μια επίδραση στη ζωή μας.


Με την πρακτική και την ανάπτυξη της συνειδητοποίησης του πώς οι αντιλήψεις μας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε για τα γεγονότα στη ζωή μας. Αυτά οδηγούν σε μια υγιέστερη προοπτική για τη ζωή μας, και ως εκ τούτου, σε μια πιο ικανοποιητική και πιο ευτυχισμένη ζωή!

Εδώ είναι λοιπόν μερικές ερωτήσεις που μπορείτε να ρωτήσετε τον εαυτό σας για να δείτε πόσο συνειδητοποιημένοι είσαστε !

1.Έχετε τον έλεγχο για την φροντίδα του εαυτού σας; Αυτό περιλαμβάνει την άσκηση, την εργασία και το παιχνίδι, κάνοντας υγιεινές επιλογές τροφίμων και κάνοντας γενικά υγιεινές επιλογές ζωής.

2.Υποστηρίζετε τους συνανθρώπους σας;

3.Έχετε αίσθηση της πνευματικότητας;

Αυτό περιλαμβάνει το να είσαστε ευγνώμων για ό, τι έχετε στη ζωή σας.

4. Βοηθάτε αυτούς που σας έχουν ανάγκη;

5.Έχετε καλές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων;

6. Αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας χωρίς να κατηγορείτε τους άλλους για τα προβλήματα που σας συμβαίνουν;

7. Ζείτε στο παρόν, αντί να ανησυχείτε για το μέλλον ;

8. Έχετε μια θετική προοπτική για τη ζωή σας;

9. Βλέπετε ευκαιρίες, όταν υπάρχουν απογοητεύσεις;

10. Ζητάτε βοήθεια και καθοδήγηση από τους άλλους, όταν χρειάζεται;

Εάν απαντήσατε Ναι στις περισσότερες από αυτές τις ερωτήσεις, τότε έχετε την ιδιότητα της προσαρμοστικότητας στη ζωή σας!

Αν όχι, μπορείτε να εξασκηθείτε στο πώς μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε για ορισμένα πράγματα, δεδομένου ότι έχετε τον έλεγχο των σκέψεών σας. Αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να δέχεστε τα πράγματα που είναι βλαβερά για εσάς. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο των πραγμάτων που σας επηρεάζουν βλέποντάς τα με διαφορετικό τρόπο.

Μέσα από την εξάσκηση, μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας στα χέρια σας και να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αρχίστε με το να έχετε χρόνο για τον εαυτό σας και αρχίστε να κάνετε θετικές επιβεβαιώσεις κάθε πρωί! Με τον τρόπο αυτό θα γίνετε πολύ πιο ευτυχισμένοι στις σχέσεις σας και η συναισθηματική και σωματική υγεία σας θα βελτιωθεί.

Η προσαρμοστικότητα μπορεί να αναπτυχθεί μέσα στο χρόνο και σε καλύτερη υγεία. Με τη λήψη μέτρων για βελτίωση της ζωή σας, θα αισθάνεστε πιο γαλήνια και πιο ευτυχισμένοι με τον εαυτό σας και τους γύρω σας!

Αρθρογραφία: www.inspireyourlife.gr

 Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>