Πώς μαθαίνεις τη γλώσσα του σώματος μέσω του Στόματος;

Φεβρουαρίου 21, 2014

 

4ο Therapy Planet Festival 

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Ομιλία στην  Κατηγορία: Εναλλακτική Θεραπευτική

Πώς μαθαίνεις τη γλώσσα του σώματος μέσω του Στόματος;

 ’Ωρα: 11:20 – 12:00

Ομιλητής: Dr. Μπουντούρης Χαράλαμπος, Ολιστικός Οδοντίατρος, Χειρουργός στόματος, Περιοδοντολόγος, Γναθολόγος, Εμφυτευματολόγος, Βιο-ανάδραση, NLS συστήματα προληπτικής διάγνωσης.

“Το στόμα είναι ο καθρέφτης της Υγείας”

“Το χαμόγελο η έκφραση του νου και της ψυχής”

“Υγεία στο στόμα σημαίνει ολιστική ισορροπία”

Στο στόμα εκδηλώνονται τα πιο πρόωρα συμπτώματα των ασθενειών που απασχολούν την υγεία μας. Αυτό καθιστά την ολιστική οδοντιατρική μοναδικό εργαλείο άσκησης της πρόληψης στην υγεία ιδιαίτερα των νέων γενεών. Τεράστιο είναι το όφελος της κοινωνίας σε όλους τους τομείς.

Η ολιστική οδοντιατρική μελετώντας και ερμηνεύοντας τα συμπτώματα του στόματος που αποτελούν την πρόωρη εκδήλωση των ασθενειών που απασχολούν την υγεία του εξεταζόμενου, έχει την δυνατότητα να διαγνώσει έγκαιρα και να υποδείξει σε συνεργασία και με άλλους γιατρούς που ασκούν πρόληψη, την μεθοδολογία και τις αλλαγές στην καθημερινότητα του νέου ασθενούς με στόχο την εναρμόνιση των ενεργειακών αποκλίσεων με αποτέλεσμα την εξαφάνιση των ασθενειών.

Οι τεχνολογίες σήμερα και ιδιαίτερα η επιστήμη των ηλεκτρονικών υπολογιστών σε συνδυασμό με την επιστήμη της κβαντικής φυσικής και της διαστημικής ιατρικής μας παρέχουν μεγάλες δυνατότητες.

Έχουμε στα χέρια μας εργαλεία και συσκευές τα οποία μπορούν να επικοινωνούν σε ηλεκτρονικό επίπεδο (επίπεδο ταλαντώσεων -συχνοτήτων) και να συλλέγουμε πληροφορίες από κάθε άνθρωπο σε βιοχημικό-ψυχικό-πνευματικό επίπεδο.

Όλες αυτές οι πληροφορίες γίνονται αντικείμενο επεξεργασίας από την Ιατρική γνώση που μέχρι σήμερα καταμετρά η ανθρωπότητα μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Μέσα από αυτή την αντίληψη της κβαντικής υπόστασης του ανθρώπου καταφέραμε να διατηρήσουμε αστροναύτες στον διαστημικό σταθμό για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να αποκλίνουν από την ισορροπία της Υγείας τους εφαρμόζοντας προληπτικές εναρμονίσεις.

Το Ινστιτούτο Ολιστικής Υγείας στην λειτουργία του κατάφερε να έχει στις διαγνωστικές του συσκευές πρόληψης τέτοια υποστήριξη. Κεντρικός μας στόχος είναι καταρχάς να γίνει κατανοητή η διαφορική διάγνωση των εννοιών ΥΓΕΙΑ -  ΝΟΣΟΣ.

Σύντομο Βιογραφικό:

Dr. Μπουντούρης Χαράλαμπος, Ολιστικός Οδοντίατρος, Χειρουργός στόματος, Περιοδοντολόγος, Γναθολόγος, Εμφυτευματολόγος, Βιο-ανάδραση, NLS συστήματα προληπτικής διάγνωσης.

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>