“Πώς να γεμίσεις Αυτοπεποίθηση και Αυτοεκτίμηση”: 19 Μαρτίου στο Public

Μαρτίου 10, 2014

“Πώς γεμίζω με Αυτοπεποίθηση και Αυτοεκτίμηση;” Θα το μάθουμε την Τετάρτη 19 Μαρτίου, 18:00-21:00 στο Workshop της Τζιλ Δούκα στο Public Συντάγματος στον ειδικό χώρο για τα events  (5ος όροφος).

Σε 3 ώρες θα μάθουμε τι ορίζει τη ζωή μας, θα ανακαλύψουμε τα δυνατά μας σημεία και πως μπορούμε να ελέγξουμε τη γνώμη που έχουμε για το μεγαλύτερο σύμμαχό μας… τον εαυτό μας.

Το workshop απευθύνεται σε ανθρώπους που γνωρίζουν ότι η επιτυχία έρχεται με την προσωπική εργασία και έχουν τη διάθεση να δουλέψουν με τον εαυτό τους.

Για αυτόν το λόγο έχουμε κάνει αρκετές από τις συγκεκριμένες ασκήσεις με ανώτερα στελέχη πολυεθνικών εταιρειών με μεγάλη επιτυχία.

Τι θα μάθεις:

• Ποιές είναι οι 10 βασικές σου αξίες;

• Πώς θα βρεις και θα αναπτύξεις τα δυνατά σου σημεία;

• Ποιά είναι τα καλύτερά σου και πώς μπορείς να ζεις κάθε ημέρα στα… καλύτερά σου;

• Ποιά είναι η μαγική σου φράση που σε παρακινεί καθημερινά;

 

Μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων υπάρχει η προσφορά των 2 θέσεων στην τιμή της 1.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να δεις εδώ και στο Facebook Event 

Το workshop θα γίνει με την ευγενική χορηγία του Public Συντάγματος.

Σχετικά με την Τζιλ Δούκα:

Η Τζιλ Δούκα MBA, PCC είναι Life Coach, εισηγήτρια και συγγραφέας.
Είναι η πρώτη Ελληνίδα life coach που έχει εκπαιδεύσει κάνει coaching και mentoring σε χιλιάδες άτομα στην Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Είναι Ελληνο-Καναδή και είναι από τις πρώτες Ευρωπαίες ομιλήτριες σε TEDx event στην Ασία και την Κύπρο. Πρόεδρος της www.uniquenessdevelopmentgroup.com,UDG και του www.jilldouka.com υποστηρίζει τους ανθρώπους να δημιουργούν θετικές σχέσεις, ξεκλειδώνοντας τα δυνατά τους σημεία, την ενέργειά τους και τους στόχους τους. Κάποιοι από τους εταιρικούς πελάτες της UDG είναι η Kraft, Microsoft, Τράπεζα Πειραιώς κ.α. Εκ των ιδρυτικών μελών της παγκόσμιας δια βίου μάθησης πλατφόρμας www.betterlifeday.com, φιλοδοξεί να δημιουργήσει το μέσο όπου οι άνθρωποι θα μπορούν να βρίσκουν λύσεις σε καθημερινά προβλήματά τους. Η Τ. Δούκα έχει επιλεγεί ως European Business Mentor και υποστηρίζει ενεργά φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>