Σεμινάριο Αυτογνωσίας και Υλοποίησης Στόχων με τη Μέθοδο NLPΥΣ * Eν-Ελπίς©

Ιανουαρίου 30, 2017

Λίγα λόγια σχετικά με τη μέθοδο Αυτογνωσίας και Υλοποίησης Στόχων NLPΥΣ * Eν-Ελπίς©. Η μέθοδος έχει ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα και για αυτό είναι αποτελεσματική σε σύντομο σχετικά διάστημα.

Δεν αναφέρεται μόνο στο δίπτυχο Καρδιά – Μυαλό αλλά συμπεριλαμβάνει αποτελεσματική εργασία που απευθύνεται στο τρίπτυχο Καρδιά – Μυαλό Συμπεριφορά σε συνειδητό και σε υποσυνείδητο επίπεδο.

Επίσης, συμπεριλαμβάνει ασκήσεις τροποποίησης της λειτουργίας μας, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε πλέον αποτελεσματικά το μεγαλύτερο φρένο της προσωπικής μας επιτυχίας, Τον Εαυτό μας.

Κάποια από τα εργαλεία της μεθόδου Αυτογνωσίας και Υλοποίησης Στόχων NLPΥΣ * Εν-Ελπίς© είναι τα εξής:

  • Life Coaching
  • ΝLP
  • Νευροεπιστήμη
  • Ενεργειακή Ψυχολογία

Κάποιος που θα έχει ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο της Ομάδας Αυτογνωσίας και Υλοποίησης Στόχων NLPΥΣ * Εν-Ελπίς© θα έχει αυτά τα χαρακτηριστικά:

-> Θα έχει κατανοήσει καλύτερα τον εαυτό του και θα έχει βελτιώσει τη σχέση του μαζί του.

-> Θα έχει βελτιώσει τις σχέσεις του με τους σημαντικούς ανθρώπους του περιβάλλοντος του, στην οικογένεια και την εργασία.

-> Θα έχει μάθει να διαχειρίζεται εξαιρετικά, τα δυσάρεστα συναισθήματα του, και θα νιώθει πιο σίγουρος για τον εαυτό του.

-> Θα έχει κάνει ασκήσεις για να εγκαταστήσει νέες επιθυμητές συμπεριφορές επιτυχίας.

-> Θα έχει αποκτήσει εργαλεία και συνήθειες που θα τον βοηθούν να πετυχαίνει τους στόχους του ολοένα και ευκολότερα και ολοένα και συχνότερα.

-> Θα έχει ξεκαθαρίσει μέσα του τι εννοεί ο ίδιος όταν αναφέρεται στην έννοια Ιδανικός Εαυτός και θα έχει αρχίσει να τον εκδηλώνει ολοένα και περισσότερο.

-> Θα γνωρίζει πώς να διαχειριστεί αποτελεσματικότερα τον τομέα της ζωής του ο οποίος πάσχει πιο πολύ, είτε είναι τα οικονομικά, οι σχέσεις, η προσωπική του ζωή, η οικογένεια κλπ.

-> Θα είναι πολύ πιο συνειδητός δημιουργός του Ιδανικού Τρόπου Ζωής του.

Η ομάδα ξεκινάει στις 6 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 17 Ιουλίου. Αποτελείται από τρεις εβδομαδιαίες συναντήσεις το μήνα, κάθε Δευτέρα, με την τελευταία Δευτέρα του μήνα ελεύθερη.

 

Χρήσιμες Πληροφορίες:

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη συμμετοχή και τη δυνατότητα έγκαιρης εγγραφής μπείτε εδώ.

 

 

 

 

 

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>