Σεμινάριο: Κατασκευή Οργονιτών, Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου

Φεβρουαρίου 13, 2015

Η οργόνη είναι η ενέργεια που περιβάλει τα πάντα, ο Αιθέρας ή το Ιχώρ των αρχαίων Ελλήνων. Είναι η Ενέργεια που κατακλύζει το κενό στο Σύμπαν. Είναι μετρήσιμη, ορατή, και ιδιαίτερα φιλική προς το νερό, και τον άνθρωπο, αφού αυτός αποτελείται κατά 75% από νερό. Μπορεί να είναι θετική ή και αρνητική αφού επηρεάζεται από τη δόνηση των έμβιων όντων, αλλά και από τη δονητική των χώρων. Έτσι, υπάρχουν χώροι, και άνθρωποι κατακλυσμένοι από αρνητική οργόνη, αναλόγως των δονήσεων. Ο Βίλχεμ Ράιχ ασχολήθηκε βαθιά με την οργόνη, κατασκευάζοντας ένα δωμάτιο (Αιθερικό μετατροπέα) όπου μέσα εκεί κατάφερνε να θεραπεύσει καρκινοπαθείς μόνο παραμένοντας στο δωμάτιο αυτό, στην ουσία μετατρέποντας την αρνητική Οργόνη σε θετική.

Οι Οργονίτες, είναι μικρές ή και μεγαλύτερες «συσκευές», οι οποίες φοριούνται ή αφήνονται στο χώρο, (ακόμα φτιάχνονται και σε μαξιλαράκια!) επιτυγχάνοντας εκπληκτικά αποτελέσματα. Μετατρέπουν κάθε ενέργεια που σας προσεγγίζει σε θετική. Δεν επιτρέπουν τίποτα αρνητικό ενεργειακά να εισέλθει στο ζωτικό σας πεδίο, χωρίς να μετατραπεί σε θετικό. Βοηθούν στην εξισορρόπηση της ενέργειας των τσάκρα σας, είναι πολύ αποδοτικά στην καταπολέμηση των πόνων,  κάνουν αποτελεσματικό καθάρισμα του νερού, κλπ.

Τα πάντα είναι ενέργεια, γύρω μας, μέσα μας, και οι οργονίτες είναι οι καλύτεροι βοηθοί στη διαχείρισή της. Δεν είναι κοσμήματα. Δεν είναι φυλακτά. Δεν έχει να κάνει με πίστη, η κατασκευή τους στηρίζεται στο Πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο, γι’ αυτό και είναι απόλυτα μετρήσιμοι.

Συμμετέχοντας στο σεμινάριο, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε όλα τα μικρά μυστικά της κατασκευής των οργονιτών κάθε μεγέθους, και να φτιάχνετε πλέον τους δικούς σας, για προσωπική χρήση ‘η και εμπόριο.

- Το σεμινάριο είναι διάρκειας 4 ωρών

- Θα διδαχτεί και θα γίνει πρακτικά η κατασκευή οργονίτη μενταγιόν και επιτραπέζιου

- Κάθε συμμετέχων, θα πάρει μαζί τους οργονίτες που θα κατασκευάσει

- Θα αναλυθεί η κατασκευή, τα υλικά, η Θετική και Αρνητική Δονητική, η λειτουργία, και η μέτρηση του ορθός κατασκευασμένου οργονίτη.

Δίνονται

Βεβαίωση παρακολούθησης

- Όλα τα υλικά κατασκευής

- Οι δύο οργονίτες (ένας επιτραπέζιος και ένα μενταγιόν) που θα κατασκευάσετε

Κόστος συμμετοχής: 60 ευρώ

Μάθετε πώς να κατασκευάζετε εύκολα, και γρήγορα, λειτουργικούς  οργονίτες, προστατεύοντας, τον χώρο σας, εσάς και τους αγαπημένους σας. Αλλάξτε τη διάθεση σας, ισορροπήστε, δείτε τον κόσμο με μια διαφορετική ματιά.

Αποκτήστε  φεύγοντας από το σεμινάριο τους δικούς σας λειτουργικούς οργονίτες, που μόνοι σας, θα έχετε κατασκευάσει.

Πότε: Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015, 17:00-21:00  

Που: ”Ηλίου χώρος”, Λ. Ηλιουπόλεως 18 & Ελευθεριωτών

Εισηγητής: Παναγιώτης Γεωργιάδης (Ιδιότητες: Ψυχοθεραπευτής/Ψυχοθεραπεία, Υπνοθεραπευτής/Θεραπευτική-Κλινική Ύπνωση, Φωτογράφηση Αύρας, Κατασκευή Οργονιτών)

Κρατήσεις-πληροφορίες: τηλ.   6944306502,  211 7156085

Διαβάστε εδώ το βιογραφικό του Παναγιώτη Γεωργιάδη

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>