Σεμινάριο μυστικές ταοιστικές ασκήσεις για υγεία και μακροζωία

Μαΐου 19, 2015

Το σεμινάριο Μυστικές ασκήσεις Ταοϊστών μοναχών για την μακροζωία, εντάσσεται στο πλαίσιο της αρχαίας και πάντοτε σύγχρονης Κινέζικη Παράδοσης.

Κάθε αιώνα ένας Ταοϊστής Δάσκαλος αποκαλύπτει μυστικές γνώσεις που προάγουν την ανθρώπινη εξέλιξη.

Το σεμινάριο θα λειτουργήσει σαν εργαστήρι τεχνικών ασκήσεων αυτογνωσίας και αυτό-θεραπείας. Έχουμε επιλέξει με μεγάλη προσοχή να διδάξουμε τεχνικές των οποίων τα αποτελέσματα θα βοηθήσουν τον σύγχρονο άνθρωπο να ξαναβρεί τον χαμένο ύπνο, μια καλή πέψη, αντοχή ενάντια στο κρύο και ζέστη, χαρά, εσωτερική ειρήνη, διαίσθηση και άλλες αλλαγές όπως σεβασμό για όλα τα ανθρώπινα όντα δίχως διάκριση εθνικότητας, χρώματος και ιδεολογίας.

Παρόλο που οι μυστικές ασκήσεις των Ταοϊστών Μοναχών συνίστανται σε κάθε άτομο που επιθυμεί να αλλάξει τον εαυτό του, ιδιαιτέρως τις συνιστούμε σε όσους ασκούν  την Κινέζικη Ιατρική. Είναι βέβαιο ότι θα εκλεπτυνθεί σημαντικά το «Τσι» όλων των συμμετεχόντων έτσι ώστε να ευνοηθεί η σχέση με τον Εαυτό αλλά και με όλο το περιβάλλον γύρο μας.

 Οι μυστικές ασκήσεις των Μοναχών αποτελούν μια απαραίτητη διαδικασία για όσους επιθυμούν να προοδεύσουν στους κόλπους μιας Ατραπού που εντάσσεται στη Συμπαντική πραγματικότητα.

Όλοι μπορούμε να εφαρμόσουμε αυτές τις τεχνικές  που κάποτε ήταν προνόμιο μόνο των Μοναχών και αυτό γιατί η εξέλιξη της ανθρώπινης σκέψης και οι σημερινές κοινωνικές συνθήκες μας το επιτρέπουν δίχως να επηρεάζουν την οικογενειακή και επαγγελματική ζωή μας.

Θ ε μ α τ ι κ ε ς  Ε ν ό τ η τ ε ς

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΤΑΟ

Συμπαντικές ασκήσεις

Είναι γνωστές για την προληπτική και θεραπευτική τους δράση. Επιδρούν θεραπευτικά στα οργανικά έλκη, κιρρώσεις, υπέρταση, καρδιακά προβλήματα, κατάθλιψη, ασθένειες ματιών κλπ.

Άσκηση Τριών Μυστικών

Η παράδοση λέει ότι η άσκηση των Τριών Μυστικών διαλύει την θλίψη, γαληνεύει το άγχος, απομακρύνει την κακοτυχία, προστατεύει από την κατάθλιψη, αναπτύσσει τον προσωπικό μαγνητισμό, την διαίσθηση και την διανοητική ισχύ.

Οι δώδεκα καθημερινές ασκήσεις

Μασάζ νωτιαίου μυελού, μασάζ σπονδυλικής στήλης, περιστροφή ουράνιου κορμού, καθαριότητα με ξηρό πλύσιμο, μασάζ νεφρών κτλ. Οι ασκήσεις αυτές ενισχύουν τα αποτελέσματα της αποτοξίνωσης και διώχνουν το αίσθημα της κόπωσης.

Ασκήσεις που συνδυάζονται με αποτοξίνωση ή νηστεία

Ασκήσεις των πέντε ήχων  

Η προσεκτική χρήση των πέντε ήχων μπορεί να θεραπεύσει προβλήματα των βασικών οργάνων-μεσημβρινών που σχετίζονται με τις ενεργειακές ροές των πέντε στοιχείων (φωτιά, νερό, ξύλο, γη, αέρας).

Συμβουλές σεξουαλικής υφής

Τι πρέπει να γνωρίζουμε για να μην εξασθενεί η ενέργεια του σώματος….

Συστάσεις διατροφικής υφής

Τι μας συμβουλεύουν οι Μοναχοί του ΤΑΟ για την διατροφή και ποιούς συνδυασμούς τροφών θεωρούν επικίνδυνους έως και θανατηφόρους.

Τροφές που δεν επιτρέπονται σε εγκύους

Περί Κάρμα

Πιστεύουν στο Κάρμα οι Μοναχοί του ΤΑΟ; Πιστεύουν στο Κάρμα και το λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν στην ζωή τους. Στο σεμινάριο θα δοθούν πληροφορίες για ορισμένα «Αίτια και Αποτελέσματα» που περιέχονται στο ιερό βιβλίο του Νόμου του Κάρμα των Ταοϊστών (Γκεου Χετ Τσον Κιν)

Στο Σεμινάριο θα εφαρμοστούν όλες οι πρακτικές που προαναφέραμε!

Μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΜΑΪΟΥ 2015

ΚΑΙ ΩΡΕΣ: 1000 – 1600.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 65 ΕΥΡΩ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν  συμμετοχή μέχρι 22 Μαϊου.

Σας περιμένουμε με αγάπη,

Ομακοείο Αθηνών

Αινιάνος 6, Πεδίον του Άρεως

Τ 2108210051, F2108211090, Κ 6932355302

Email: omakoeio@otenet.gr, site www.omakoeio.gr

 

 

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>