Εφοδιαστείτε με λύσεις που μας προσφέρει το «Φαρμακείο» της Φύσης και απολαύστε ξέγνοιαστες διακοπές!

Ιουλίου 30, 2013

photo from http://www.laboratoryhairstudio.com

Επαναλαμβάνουμε το σεμινάριο του προηγούμενου 15νθημέρου εμπλουτισμένο με νέο υλικό και με αυτό σας αποχαιρετούμε ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το Σεπτέμβριο!

Καλοκαίρι: Ευκαιρία για να θέσουμε τη βάση της Υγείας μας!

Τους καλοκαιρινούς μήνες που είμαστε πιο χαλαροί και έχουμε περισσότερες ώρες για ξεκούραση, φυσική δραστηριότητα, επαφή με τη φύση, λιγότερες θερμιδικές ανάγκες, είναι η κατάλληλη περίοδος για να αρχίσουμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας!

Η σωστή διατροφή με φρέσκα φρούτα και λαχανικά που προσφέρονται άφθονα το καλοκαίρι, μας δίνει την ευκαιρία για αποτοξίνωση και αύξηση της υγείας και της ευεξίας μας που θα μας εφοδιάσει με την κατάλληλη ενέργεια για τους φθινοπωρινούς μήνες που θα ακολουθήσουν.

Επειδή όμως ταυτόχρονα το καλοκαίρι «κρύβει» κινδύνους –κυρίως λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας- ελάτε να μάθουμε στο σημερινό σεμινάριο πώς θα αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο της ηλίασης, πώς θα προστατευτούμε φυσικά από τον ήλιο, πώς θα αποφύγουμε την υπερβολική εφίδρωση, τι κάνουμε για τις μυκητιάσεις των ποδιών, τα τσιμπήματα εντόμων ή θαλάσσιων οργανισμών, καθώς και πολλά άλλα χρήσιμα που θα μας βοηθήσουν να περάσουμε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι!

Τέλος, θα αναφερθούμε στο πώς μπορούμε να έχουμε όλο το καλοκαίρι υγιές λαμπερό δέρμα γεμάτο ζωντάνια και νεανικότητα ανθεκτικό στις εξωτερικές επιδράσεις.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Ημέρα & ώρα συνάντησης: Τετάρτη 31/07/2013, 19.00 – 21:00

Φορέας διοργάνωσης: K-Link Greece

Τόπος συνάντησης: Ταύρος (πρόσβαση με ΗΣΑΠ, στάση Ταύρος)

Είσοδος: Δωρεάν

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: 6971716108

 Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>