Σεμινάριο «Restart»: Νέα χρονιά, νέο ξεκίνημα!

Ιανουαρίου 04, 2018
Ένα σεμινάριο που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις το εσωτερικό σου δυναμικό, να αποκτήσεις τον έλεγχο της ζωής σου και να οργανώσεις ένα πλάνο δράσης που θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τα μεγαλύτερά σου όνειρα!
 
Τί θα κερδίσεις από το Restart
Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα, θα έχεις καταφέρει:
 • Να βελτιώσεις την σχέση σου με τον εαυτό σου
 • Να μάθεις πως να εστιάζεις και να δίνεις λύσεις και να μην εγκλωβίζεσαι στο πρόβλημα
 • Να γνωρίσεις πως μπορείς να αποκτήσεις τον έλεγχο της ζωής σου
 • Να θέσεις προτεραιότητες
 • Να αναγνωρίσεις και να αλλάξεις όλα όσα σε απομακρύνουν από την επίτευξη των στόχων σου
 • Να μάθεις να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου
 • Να διαμορφώσεις ένα νέο ενδυναμωτικό λεξιλόγιο
 • Θα οργανώσεις το πλάνο δράσης σου με συγκεκριμένους στόχους και χρονοδιαγράμματα.
Αυτό το σεμινάριο είναι για εσένα εάν:
 • Νιώθεις την ανάγκη να κάνεις μια επανεκκίνηση στη ζωή σου
 • Επιθυμείς να επενδύσεις στον εαυτό σου
 • Νιώθεις πως βρίσκεσαι σε αδιέξοδο
 • Έχεις την βαθιά ανάγκη να αλλάξεις τη ζωή σου
 • Πιστεύεις ότι σου αξίζουν περισσότερα από αυτά που έχεις σήμερα
 • Θες να ανακαλύψεις τη δύναμη που έχεις μέσα σου
 • Θες να γνωρίσεις ανθρώπους σαν και εσένα με παρόμοιους στόχους, ιδέες και φιλοδοξίες
 • Θες να θέσεις υψηλότερα στάνταρς και να πετύχεις μεγαλύτερους στόχους 
 • Αναγνωρίζεις ότι για να αλλάξει η ζωή σου πρέπει πρώτα να αλλάξεις εσύ  
 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
 
Κάντε την εγγραφή σας μέσω του InspireYourLife.gr
και
κερδίστε 2 ωριαίες ατομικές συνεδρίες*
συνολικής αξίας 100 ευρώ 
με τον Life Coach Δημήτρη Τσέλιο
 
Για να εξασφαλίστε το ΔΩΡΟ σας μεταβείτε στη φόρμα επικοινωνίας
γράφοντας Σεμινάριο Restart
ή τηλεφωνείστε στο 2109802239 / 6942261807
* Το Δώρο ισχύει για όσους παρακολουθήσουν όλο το διήμερο πρόγραμμα αξίας €175
 
 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Για να εξασφαλίσεις τη θέση και το ΔΩΡΟ σου, ακολούθα τα βήματα εδώ

Πρόγραμμα του σεμιναρίου

Θεσσαλονίκη

20 – 21 Ιανουαρίου 2018

Ώρες 10:00 – 21:00

Hotel Metropolitan Thessaloniki, Βασ. Όλγας 65, Τ.Κ. 54642 Τηλ: 2310-824221

Ηράκλειο

10 – 11 Φεβρουαρίου 2018

Ώρες 10:00 – 21:00

***Το μέρος θα ανακοινωθεί σύντομα!***

 

Θεματικές Ενότητες


Σάββατο 10:00 – 22:00

Αυτή την πρώτη μέρα θα ανακαλύψουμε τον Ηγέτη που κρύβουμε μέσα μας και θα αναλάβουμε την ευθύνη της προσωπικής μας Ευτυχίας και Επιτυχίας καθώς και τη διαχείριση των σκέψεων και των συναισθημάτων μας. Στη δεύτερη ενότητα θα χτίσουμε ένα ενδυναμωτικό σύστημα αξιών όπου θα αποκτήσουμε 100% τον έλεγχο της ζωής μας και θα μάθουμε να διαχειριζόμαστε εποικοδομητικά το χρόνο μας, θέτοντας προτεραιότητες και νικώντας την αναβλητικότητα.  

10:00-12:30 Ανάδειξε τον Ηγέτη μέσα σου. Σε αυτή την ενότητα θα αναλάβεις την ευθύνη της προσωπικής σου ευτυχίας και επιτυχίας. Θα μάθεις ένα προς ένα, τα βήματα που θα σε βοηθήσουν να χτίσεις μια ηγετική προσωπικότητα. 

12:30-13:00 (διάλειμμα)

13:00-15:30 Διαχείριση Συναισθημάτων. Σε αυτή την ενότητα θα αποκωδικοποιήσεις τα συναισθήματα σου και θα διδαχτείς τα μηνύματα που σου στέλνει το κάθε ένα από αυτά τα συναισθήματα προκειμένου να δράσεις άμεσα.

15:30-16:30 (μεγάλο διάλειμμα)

16:30-19:00 Διαχείριση Χρόνου. Σε αυτή την ενότητα θα μάθεις πως να είσαι αποτελεσματικός, αντί απασχολημένος. Θα διδαχτείς δύο βασικούς νόμους του Time management και θα θέσεις προτεραιότητες ώστε να διοχετεύσεις όλη σου την ενέργεια σε αυτές.

19:00-19:30 (διάλειμμα)

19:30-22:00 Ιεράρχηση Αξιών. Σε αυτή την ενότητα θα χτίσεις ένα ισχυρό αξιακό σύστημα που θα το ελέγχεις 100% και θα αποτελέσει τα θεμέλια στο οικοδόμημα της υπόλοιπης ζωής σου.  


Κυριακή 10:00-22:00

Την δεύτερη μέρα θα αναγνωρίσουμε όλες τις αποδυναμωτικές μας πεποιθήσεις που περιορίζουν τις δυνατότητες μας για μεγάλα επιτεύγματα και έχουν αρνητική επίδραση επάνω μας και θα τις αντικαταστήσουμε με νέες ενδυναμωτικές πεποιθήσεις, που θα ενισχύσουν την πορεία προς την επίτευξη των στόχων μας. Στη δεύτερη ενότητα θα εντοπίσουμε τις αποδυναμωτικές μας συνήθειες και τις επιπτώσεις που έχουν πάνω μας και θα τις αντικαταστήσουμε με νέες ενδυναμωτικές συνήθειες. Τέλος θα ξεκαθαρίσουμε τα κίνητρα μας και θα καταρτίσουμε ένα Πλάνο Δράσης με συγκεκριμένους στόχους και χρονοδιαγράμματα.

10:00-12:30 Πεποιθήσεις part 1. Σε αυτή την ενότητα θα αναγνωρίσεις το μέγεθος του προγραμματισμού που έχεις υποστεί από την παιδική σου ηλικία και θα αμφισβητήσεις όλες τις αποδυναμωτικές σου πεποιθήσεις που σήμερα έχουν αρνητική επίδραση στη ζωή σου.  

12:30-13:00 (διάλειμμα) 

13:00-15:30 Πεποιθήσεις part 2. Σε αυτή την ενότητα θα αλλάξεις όλες τις αποδυναμωτικές σου πεποιθήσεις με νέες ενδυναμωτικές πεποιθήσεις που θα αποτελέσουν σύμμαχο σου στην πορεία προς την επίτευξη των στόχων σου. 

15:30-16:30 (μεγάλο διάλειμμα)

16:30-19:00 Αλλαγή Συνηθειών – αναβλητικότητα. Σε αυτή την ενότητα θα αναγνωρίσεις όλες τις αρνητικές σου συνήθειες που σε απομακρύνουν από την επίτευξη των στόχων σου και θα τις αντικαταστήσεις με νέες θετικές νικώντας ταυτόχρονα την αναβλητικότητα σου.  

19:00-19:30 (διάλειμμα) 

19:30-22:00 Κίνητρα, Στόχοι, Τελικό Πλάνο Δράσης. Σε αυτή την ενότητα θα αναγνωρίσεις το κίνητρο σου, θα ιεραρχίσεις τις προτεραιότητες σου και θα πραγματοποιήσεις ένα Πλάνο Δράσης με ξεκάθαρους στόχους και χρονοδιαγράμματα. 

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε ηλεκτρονική μορφή που θα αναφέρει τις θεματικές ενότητες που παρακολούθησες.

Το σεμινάριο είναι διήμερο και για να κερδίσετε στο 100% την αξία του καλό είναι να παρευρεθείτε και τις δύο ημέρες!

Κόστος επένδυσης

Κόστος διήμερου σεμιναρίου: €175

Αν επιθυμείς να παρακολουθήσεις ξεχωριστά κάποιες ενότητες το κόστος είναι:  €35/ενότητα.

Τέλος, μπορείς να παρακολουθήσεις όλες τις ενότητες μίας ημέρας με κόστος €100.

Σχετικά με τον Εισηγητή Δημήτρη Τσέλιο

Oι ομιλίες του Δημήτρη Τσέλιου περιλαμβάνουν έντονα βιωματικά στοιχεία.
Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων του μιλά στην καρδιά των ανθρώπων που τον παρακολουθούν, ενεργοποιώντας ταυτόχρονα το μυαλό τους, έχοντας ως στόχο να εμπνεύσει, να αφυπνίσει και να κινητοποιήσει το κοινό σε δράση.

Μετά από μία έντονη 15ετή επιχειρηματική δράση στον τομέα του marketing και της επικοινωνίας, μία οικονομική καταστροφή στάθηκε η αφορμή να ξεκινήσει την πνευματική του αναζήτηση που σύντομα τον οδήγησε στα μονοπάτια της Αυτογνωσίας και του Life Coaching.

Αρχές του 2012 ξεκίνησε να επενδύει σε Παγκοσμίου Κλάσης Trainings, με εξειδίκευση στον τομέα της Προσωπικής Ανάπτυξης και του Leadership. Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να απεγκλωβιστεί από την δύσκολη κατάσταση που βίωνε και να κάνει μία επανεκκίνηση στη ζωή του. Αμέσως ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί αυτή την εμπειρία ζωής με άλλους ανθρώπους.
Ακολούθησαν σπουδές στο τμήμα Συμβουλευτικής και Life Coaching του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Αρχές του 2014 δημιούργησε το πρώτο του Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ως Life Coach και ξεκίνησε να πραγματοποιεί ομιλίες, ομαδικά σεμινάρια και ατομικές συνεδρίες.

Στα 46 του χρόνια σήμερα, ο Δημήτρης Τσέλιος μεταφέρει όλη αυτή την βιωματική του γνώση στους ανθρώπους που νιώθουν την βαθιά ανάγκη να αλλάξουν τη ζωή τους.

Το Όραμα του, που έχει γίνει και Σκοπός της ζωής του είναι να κινητοποιεί τους ανθρώπους να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.

Στα μέσα του 2016 δημιούργησε την μέθοδο Speed Coaching. Αμέσως μετά εμπνεύστηκε την ομάδα δράσης & αλληλεγγύης των&Hopeaholics.

Πρόσφατα projects για τα οποία νιώθει περήφανος είναι:

Leader 16 -24, ένα πρωτοποριακό Πρόγραμμα Προσωπικής Ανάπτυξης και Ηγεσίας για νέους\ες ηλικίας 16 – 24.
Restart 25+ , ένα πρόγραμμα Αυτοβελτίωσης για άτομα ηλικίας άνω των 25.

Σήμερα είναι εισηγητής στα προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Συμβουλευτικής, Coaching & Mentoring Ελλάδος

Στο συγγραφικό του έργο ανήκουν τα βιβλία: ‘’Απόδραση από το Σπήλαιο’’ καθώς και το βιβλίο – εγχειρίδιο: ‘’111 Ερωτήσεις που οι Απαντήσεις τους θα αλλάξουν τη ζωή σου’’. Και τα δύο βιβλία διατίθενται σε ηλεκτρονική μορφή. (e-books)
Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>