Σε Ευθυγράμμιση

Οκτωβρίου 01, 2015

“I am the creative power of the universe. (time to start acting like it.!)”  Neville Goddard

Η “καλή ευθυγράμμιση”  μπορεί να κάνει την ζωή μας πιο όμορφη και δημιουργική.

Τον Οκτώβριο θα δουλέψουμε στις τάξεις μας στο  Bhavana Yoga εμπνευσμένοι από το σχέδιο “Vitruvian man”  του Leonardo da Vinci.  Μέσα από το αυτό το σχέδιο εξέφρασε την πεποίθηση του απόλυτου συσχετισμού του ανθρώπου με την φύση και ότι η λειτουργία του ανθρώπινου σώματος είναι ακριβώς ανάλογη με την λειτουργία του σύμπαντος.

Στην εποχή μας αυτό  είναι κοινή παραδοχή και μια μεγάλη αλήθεια. Η πρόκληση είναι να ευθυγραμμιστούμε με αυτές τις ποιότητες η οποίες θα κάνουν τόσο την δική μας ζωή καλύτερη όσο και όλων όσων είναι γύρω μας.

Φανταστείτε να ζείτε την ζωή σας, την κάθε σας μέρα, σε ευθυγράμμιση με τα πιο υψηλά ιδανικά, αξίες και αρετές ώστε να γίνεται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Φανταστείτε να “ευθυγραμμίζετε” τον εαυτό σας καθημερινά με κατεύθυνση τους στόχους σας και αυτό που έχετε ως μεγαλύτερη επιθυμία. Είναι σίγουρο ότι λειτουργώντας με αυτόν τον τρόπο όλα αυτά που επιθυμείτε θα εκπληρωθούν πιο σύντομα.

Πως θα νιώθατε εάν βλέπατε τον εαυτό σας να χρησιμοποιεί όλες του τις δυνάμεις σταθερά,  και σε ευθυγράμμιση με την εξέλιξη όπως κάνει το σύμπαν κάθε στιγμή δημιουργώντας τον κόσμο με επιτυχία τα τελευταία 14 δισεκατομμύρια χρόνια!

Θα το εφαρμόσουμε λοιπόν στο σώμα μας, θα το μάθει ο νους μας και έτσι θα έχουμε τα ανάλογα αποτελέσματα! Η αρχή για ότι θέλουμε να δούμε στον κόσμο ξεκινάει πάντα από εμάς. Ελάτε κοντά μας να δουλέψουμε όλοι μαζί για καλλιέργεια και αυτό-βελτίωση.

“Η ανταμοιβή είναι ακριβώς ανάλογη του έργου που κάποιος καταβάλει” Denis E. Waitley

Καλό μήνα και καλή ευθυγράμμιση!

Πάντα κοντά σας με ιδέες και πράξεις για καλύτερη ζωή!

Bhavana Yoga team

 

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>