Σκεφτείτε θετικά για να αποκτήσετε μια υγιή σχέση!

Ιουλίου 08, 2013
inspire_ships

Freedigitalphotos


Πριν αρχίσετε να παραπονιέστε ότι δε βρίσκετε το άλλο σας μισό, σκεφτείτε, μήπως εσείς οι ίδιοι με τις αρνητικές σας σκέψεις μπλοκάρετε την ερωτική σας ζωή; Όλοι τριγύρω σας έχουν σχέση και εσείς είστε ακόμα στην αναζήτηση ερωτικού συντρόφου. Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να φταίτε και εσείς λιγάκι; Μερικοί λόγοι για να πειστείτε ότι το λάθος ξεκινάει από τις αρνητικές σκέψεις και συμπεριφορές μας είναι οι παρακάτω:

1.Σκέφτεστε συνεχώς αρνητικά
Αν πιστεύετε ότι δε θα βρείτε ποτέ τον ιδανικό σύντροφο και θεωρείτε κάθε προσπάθεια μάταιη, δεν αφήνετε και πολλά περιθώρια για να γνωρίσετε κάποια-ον που να σας ενδιαφέρει. Επιπλέον, η απαισιόδοξη στάση σας δεν θα σας κάνει και τόσο επικοινωνιακή/-ο και αυτό δεν είναι ό, τι καλύτερο για να κάνετε γνωριμίες και να συναναστραφείτε με κόσμο.

2.Μένετε σε τοξικές σχέσεις
Όσο παραμένετε σε μια μέτρια ή κακή σχέση, γιατί πιστεύετε ότι είναι καλύτερο από το να είστε μόνη/-ος, τόσο πιο πιθανό είναι να περάσετε τελικά πολλά χρόνια, ακόμα και να παντρευτείτε λάθος άνθρωπο. Επιπλέον δε θα είστε ποτέ 100% διαθέσιμη/ -ος και συναισθηματικά για να συναντήσετε κάποιο άλλο, καλύτερο ταίρι και να δεθείτε μαζί του.

3.Καταχρήσεις σε φαγητό και αλκοόλ
Η αναζήτηση ανακούφισης σε ουσίες και στο φαγητό είναι μια μορφή παραίτησης. Και επιπλέον στέλνετε ένα όχι και τόσο κολακευτικό μήνυμα σε κάθε πιθανό σύντροφο που λέει:
“Μείνε μακριά μου. Έχω κάποια θεματάκια να λύσω με τον εαυτό μου πριν μπορέσω να γίνω καλός σύντροφος για οποιονδήποτε”.

4.Απομόνωση
Αν κλείνεστε στον εαυτό σας, αποφεύγοντας προσκλήσεις φίλων και γνωστών, μειώνετε τις πιθανότητες να συναντήσετε τον άντρα ή τη γυναίκα των ονείρων σας, νέους φίλους ή να περάσετε απλώς καλά.

5.Αποφεύγετε τις υπερβολές
Όσο κακό είναι να απομονώνεσαι άλλο τόσο είναι να εμφανίζεστε όπου σας καλούν, ψάχνοντας απελπισμένα να βρείτε το άλλο σας μισό. Οι συναισθηματικά υγιείς άνθρωποι, αυτοί που θέλετε να προσελκύσετε δηλαδή, μπορούν να ξεχωρίσουν εύκολα κάποια/-0ν που είναι έτοιμος να πέσει με τα μούτρα σε όποια/-ον τους ενδιαφέρει και σίγουρα θα τον αποφύγουν.

 

Αρθρογράφος:www.inspireyourlife.gr

 Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>