Σολομός με κρούστα από πεκάν και κανέλλα

Ιανουαρίου 15, 2015


Υλικά Που θα χρειαστείτε για την συνταγή:

450- 500γρ σολομού κομμένο σε 4 κομμάτια

130γρ μουστάρδα

100γρ πεκάν αλεσμένο (εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καρύδι)

1 κ.γ. τριμμένη κανέλλα

1κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε ένα φαρδύ πιάτο προσθέτουμε το αλεσμένο πεκάν και τη κανέλλα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Επικαλύπτουμε τα κομμάτια σολομού με τη μουστάρδα και στη συνέχεια τα βουτάμε στο μείγμα πεκάν-κανέλλας, πιέζοντας το σολομό έτσι ώστε το μείγμα να κολλήσει καλά. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτουμε το λάδι. Προσθέτουμε στο τηγάνι το σολομό γυρνώντας τον και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα. Τοποθετούμε το σολομό σε ένα ταψί και ψήνουμε στο φούρνο για 15’λεπτά.

Ετοιμαστείτε να απολαύστε ένα υπέροχο πιάτο!

bhavanayoga.com

About Author



Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>