Σπιτικό γάλα βρώμης

Μαρτίου 09, 2016

Aπό τις διαιτολόγους – διατροφολόγους, Διαμαντοπούλου Ελεάνα & Λέκκα Ελένη

Υλικά:
1 φλυτζάνι βρώμη
4 φλυτζάνια  νερό

Εκτέλεση:
Μουλιάζουμε τη βρώμη σε ένα μπωλ με νερό όλη νύχτα.
Την επόμενη μέρα, ξεπλένουμε και στραγγίζουμε τη βρώμη.
Την χτυπάμε για 2 λεπτά με το νερό, μέχρι να πάρει λευκό χρώμα.
Σουρώνουμε το γάλα με ένα τούλι.
Φυλάμε το γάλα στο ψυγείο, για 3 μέρες περίπου.

 

Με την Ελένη Λέκκα μπορείτε να επικοινωνείτε στο elenh.lekka@gmail.com 

Με την Ελεάνα Διαμαντοπούλου μπορείτε να επικοινωνείτε στο ediamantopoulou@hotmail.com

About Author



Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>