Σπιτικό γάλα βρώμης
Aπό τις διαιτολόγους – διατροφολόγους, Διαμαντοπούλου Ελεάνα & Λέκκα Ελένη
Υλικά:
1 φλυτζάνι βρώμη
4 φλυτζάνια νερό
Εκτέλεση:
Μουλιάζουμε τη βρώμη σε ένα μπωλ με νερό όλη νύχτα.
Την επόμενη μέρα, ξεπλένουμε και στραγγίζουμε τη βρώμη.
Την χτυπάμε για 2 λεπτά με το νερό, μέχρι να πάρει λευκό χρώμα.
Σουρώνουμε το γάλα με ένα τούλι.
Φυλάμε το γάλα στο ψυγείο, για 3 μέρες περίπου.
Με την Ελένη Λέκκα μπορείτε να επικοινωνείτε στο elenh.lekka@gmail.com
Με την Ελεάνα Διαμαντοπούλου μπορείτε να επικοινωνείτε στο ediamantopoulou@hotmail.com