Στέλλα Γαμβρέλλη, Δικηγόρος – Διαμεσολαβήτρια

Είναι Δικηγόρος, πιστοποιημένη Διαμεσολαβήτρια σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις, (Facilit8 – Αθηναϊκό Κέντρο Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Προμηθέας – ΥΔΔΑΔ), Συντονίστρια δημοσίων διαλόγων (Mediators Beyond Borders International), Personal & Executive Coach (Positivity Coaching – Kingstown College).

Έχει εξειδικευθεί στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο, στο Δίκαιο Προστασίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και στο Δίκαιο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου του Saarland Γερμανίας), καθώς και στο Δημόσιο Δίκαιο και το  Δικαιο της Κοινωνίας της Πληροφορίας – Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Επιπλέον έχει εκπαιδευθεί στις μεθόδους της συμμετοχικής ηγεσίας (Systemic Innovation Zone  Hellas) και της μη βίαιης επικοινωνίας (M. Rosenberg).

Είναι ιδρύτρια της κοινότητας «Νέες Ματιές στον Κόσμο μας»,  που έχει ως σκοπό να συμβάλλει στη δημιουργία ενός ομορφότερου, αρμονικότερου και ειρηνικότερου κόσμου (www.neesmaties.org).

Προσφέρει τις υπηρεσίες της σε εταιρείες, οργανισμούς, ομάδες και ιδιώτες, συμβουλεύοντας και υποστηρίζοντας τους τόσο σε νομικά τους ζητήματα, όσο και βοηθώντας τους στο πλαίσιο της διαχείρισης συγκρούσεων, της κατάρτισης συμφωνιών, της λήψης αποφάσεων και της ανάπτυξης δεξιοτήτων, βοηθώντας τους να επικοινωνούν αυθεντικά, να επεκτείνονται στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους και να δημιουργούν όσα θέλουν στη ζωή τους.

Μπορεί κάποιος να συνδεθεί μαζί της
στο Linkedin: http://www.gr.linkedin.com/in/gamvrellistella/
στο Facebook: https://www.facebook.com/stella.gamvrelli
μέσω email: gamvrelli@gmail.com

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο www.gamvrelli.gr

Sign up for Inspire Your Life

"Ο δρόμος για να ανακαλύψεις τον καλύτερο σου εαυτό"

* = required field

Shop Now