Σχεδιασμός ζωής κι ερωτικών σχέσεων: Πώς ο «πρίγκιπας» δε θα μεταμορφωθεί σε «βάτραχο»;

Οκτωβρίου 30, 2014

Στη σύγχρονη εποχή η ποιότητα των ερωτικών σχέσεων αποτελεί ένα μείζον θέμα, αφού πολλοί άνθρωποι βιώνουν τη μοναξιά και την απογοήτευση. Φυσικά, επειδή δεν μπορούμε να αλλάξουμε την κοινωνία εν μία νυκτί  ούτε να μεταβάλλουμε την προσωπικότητα των ερωτικών μας συντρόφων, το life coaching ασχολείται με την αλλαγή της στάσης του ατόμου απέναντι στη ζωή, έτσι ώστε να μπορεί να δημιουργήσει πιο υγιείς και ολοκληρωμένες ερωτικές σχέσεις.

Η αγάπη για τον άνθρωπο και η επιθυμία της για προσφορά, οι προβληματισμοί που προέκυψαν από την πολύχρονη εμπειρία της ως Φιλολόγου  και οι προσωπικές της μελέτες  ώθησαν τη Νίκη Ορφανουδάκη να σπουδάσει στην Positivity Coaching για το Advanced Diploma in Personal and Executive Coaching του Kingstown College. Τη χαρακτηρίζει η βαθιά πίστη ότι ο άνθρωπος μπορεί να επιφέρει σημαντικές αλλαγές, που οδηγούν σε μια γεμάτη και ολοκληρωμένη ζωή.

Νίκη Ορφανουδάκη, Φιλόλογος

11.00-12.00

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 (10.00-16.00)

Τοποθεσία: Women for Life

(Γρηγορίου Ξενοπούλου 10 Ν.Ψυχικό)

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>