Τα μυστικά των πλουσιότερων ανθρώπων

Ιουνίου 02, 2014

Γράφει η Κατερίνα Ευστρατιάδου, Life Coach

www.plus.google.com

Θέλεις να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου;

Ίσως ένας από αυτούς να είναι μια δική σου επιχείρηση, ή η απόκτηση υλικών αγαθών, ή καταξίωση στον τομέα των τεχνών. Δεν υπάρχει μονοπάτι για να σε οδηγήσει στην σπηλιά με το χρυσό, υπάρχουν όμως άνθρωποι όλων τον κοινωνικών τάξεων που τον ανακάλυψαν με μεγάλη επιτυχία.

Είτε θέλεις να ακολουθήσεις την πορεία επιτυχημένων χρηματιστών, είτε μεγάλων πολιτικών, ή την καριέρα αγαπημένου ηθοποιού, υπάρχουν κοινοί μέθοδοι που ακολούθησε ο κάθε ένας. Και σε πολλές περιπτώσεις, μοιράστηκαν το μυστικό της επιτυχίας τους. Έτσι μπορείς να ακολουθήσεις τα βήματα τους.

«Αν επιθυμείς να μάθεις πώς θα ανέβεις το βουνό,

ρώτα αυτόν που το ανεβοκατεβαίνει»

είπε ο αρχαίος σοφός, Zenrin.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να μάθεις τα μυστικά, από το να ρωτήσεις αυτούς που τα ξέρουν;

Τι στόχους θέλεις να επιτύχεις;

Και πόσο μπορείς να προσπαθήσεις;

Μπορεί να θέλεις χρήματα για επιπλέον πράγματα στη ζωή, χρήματα για να χτίσεις έναν κολοσσό επιχειρήσεων, ή χρήματα για να μπορείς να προωθήσεις τον εαυτό σου στις καλές τέχνες. Μπορεί να θέλεις να ρισκάρεις κάτι τελείως νέο στη ζωή σου. Να κάνεις μια δική σου επιχείρηση, να αφιερώσεις την ενέργειά σου στην ηθοποιία, ή να απολαύσεις τα οφέλη των προσπαθειών σου κάνοντας ονειρεμένες διακοπές.

Τι θα σου δώσει ευχαρίστηση;

Η απόλαυση της επιτυχίας έχει πολλές μορφές. Αλλά οι άνθρωποι δεν ψάχνουν μόνο την οικονομική επιτυχία, αλλά αναζητούν επίσης την ηρεμία του μυαλού.

Μήπως ανησυχείς υπερβολικά;

Η μήπως ανησυχείς για την υγεία αυτών που αγαπάς (γονείς, παιδιά, σύντροφος); Μπορεί να σε αγχώνουν τα επιπλέον έξοδα για τα φροντιστήρια των παιδιών ή ιατρικά έξοδα, ή η σταθερή αύξηση του κόστους ζωής. Υπάρχουν τρόποι για να αποβάλλεις το στρες, την ανησυχία και το φόβο για το μέλλον. Ακριβώς τώρα μπορείς να ξεκινήσεις να κάνεις την αρχή της πραγματοποίησης των στόχων σου. Όταν θα είσαι έτοιμος να βάλεις όλη την ενέργειά σου για να ανακαλύψεις τους στόχους σου, τότε θα έχεις πετύχει.

WHAT ARE RICHES

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>