“Τα 3 κλειδιά Δημιουργίας της Ευτυχισμένης Σχέσης, χωρίς Ημερομηνία Λήξης” σε 3 διαδοχικά workshops

Ιουνίου 23, 2014

Αισθάνεσαι έτοιμος να ξεπεράσεις τις αντιστάσεις και τις φοβίες σου και να αφεθείς στη δημιουργία νέας σχέσης;

Ανησυχείς για το πώς θα κάνεις το “πέρασμα” από την αρχική γνωριμία προς την ολοκληρωμένη σχέση;

Θέλεις να μάθεις πώς να εκφράζεις τις προσδοκίες και τις επιθυμίες σου μέσα στη σχέση;

Αναζητάς τη συναισθηματική ολοκλήρωση και τη σεξουαλική ικανοποίηση για σένα και τον σύντροφο σου κάθε στιγμή;

Ζητάς να γνωρίσεις πώς να εξελίξεις τη σχέση σου στο επόμενο επίπεδο;

Ο Νικόλας Ουρανός σύμβουλος σχέσεων και οι Experts καλεσμένες του, σε προσκαλούν να παρακολουθήσεις την καλοκαιρινή “Ακαδημία Σχέσεων” με θέμα: “Τα 3 κλειδιά Δημιουργίας της Ευτυχισμένης Σχέσης, χωρίς Ημερομηνία Λήξης

Τρία διαδοχικά workshops, τις Τετάρτες 2, 9 και 16 Ιουλίου στις 19:00, στο Public Συντάγματος, για εσένα που επιθυμείς να “ξεκλειδώσεις” εμπόδια και δικαιολογίες και να δημιουργήσεις χωρίς αναβολή την ευτυχισμένη σχέση που ονειρεύεσαι… χωρίς ημερομηνία λήξης.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα Public και ηλεκτρονικά στο

Επισκέψου το site της Ακαδημίας


Τετάρτη 2 Ιουλίου

Τα Top 5 βήματα προετοιμασίας για τη (νέα) Σχέση

Keynote Speaker: Τζιλ Δούκα , International Speaker, Author, Entrepreneur

- ανακαλύπτοντας εμένα

- συνειδητοποιώντας τι θέλω

- κλείνοντας τους λογαριασμούς με το παρελθόν

- κάνοντας χώρο για το καινούργιο

- αναπτύσσοντας αυτοπεποίθηση και εξωστρέφεια

Δες τι λέει η Τζιλ εδώ:

 

Τετάρτη 9 Ιουλίου

Βάζοντας τα Θεμέλια στη Σχέση που Ονειρεύομαι

Keynote Speaker: Ειρήνη Χειρδάρη, Sex Editor, Relationship Coach

- επικοινωνόντας τις προσδοκίες μου

- καθορίζοντας τις αξίες της σχέσης

- λεκτική και μη επικοινωνία

- νέες και παλιές συνήθειες

- βιώνοντας το sex στη σχέση

 Δες τι λέει η Ειρήνη εδώ:

 

Τετάρτη 16 Ιουλίου

H Σχέση Πάνω από την Καθημερινότητα

Keynote Speaker: Μάρεα Λαουτάρη-Δεληγιάννη, Relationship Coach, Strategic Interventionist

- κατανοώντας τις Ανάγκες μου και τις Ανάγκες του Συντρόφου μου

- αποφεύγοντας το «τρελό οχτάρι»

- αναποδογυρίζοντας το «τρίγωνο» ισορροπώ τη σχέση

- δημιουργώντας κοινό όραμα

- εκφράζοντας σωστά όλα τα συναισθήματά μου

- αντιμετωπίζοντας σωστά τις συγκρούσεις

- τονώνοντας τη σχέση από τη ρουτίνα

 Δες τι λέει η Μάρεα εδώ:

Λίγα Λόγια για τους Εισηγητές

 

Η Τζιλ Δούκα MBA, PCC είναι Διεθνούς φήμης ομιλήτρια, εισηγήτρια και συγγραφέας. Είναι η πρώτη Ελληνίδα ομιλήτρια που έχει εκπαιδεύσει κάνει coaching και mentoring σε χιλιάδες άτομα στην Ευρώπη, Αμερική και Ασία.

Είναι Ελληνο-Καναδή και είναι από τις πρώτες Ευρωπαίες ομιλήτριες σε TEDx event στην Ασία και την Κύπρο.

Πρόεδρος της www.uniquenessdevelopmentgroup.com, και του www.jilldouka.com  υποστηρίζει τους ανθρώπους να δημιουργούν θετικές σχέσεις, ξεκλειδώνοντας τα δυνατά τους σημεία, την ενέργειά τους και τους στόχους τους. Κάποιοι από τους εταιρικούς πελάτες της Τζιλ είναι η Kraft, Microsoft, Τράπεζα Πειραιώς κ.α.

Ιδρύτρια της παγκόσμιας, δια βίου μάθησης πλατφόρμας www.betterlifeday.com, έχει δημιουργήσει το μέσο όπου οι άνθρωποι θα μπορούν να βρίσκουν λύσεις σε καθημερινά προβλήματά τους. Η Τ. Δούκα έχει επιλεγεί και τιμηθεί ως European Business Mentor και υποστηρίζει ενεργά φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Zει με τον άντρα της Νικόλα Ουρανό στην Αθήνα και εργάζεται σε όλο τον κόσμο.

Μπορείς να δεις το youtube channel της Τζιλ

Στο facebook στο Twitter στο instagram

Η Eιρήνη Χειρδάρη διαγράφει μία πορεία είκοσι χρόνων στην ελληνική δημοσιογραφία.

Εργάστηκε ως sex editor στα περιοδικά Status, Marie Claire, Cosmopolitan, καθώς και σε έντυπα του διεθνή Τύπου, ενώ επί σειρά ετών υπέγραφε τη δημοφιλή στήλη “Bedtime Stories‘‘, της εφημερίδας Lifo. Είναι δημιουργός του ιστοχώρου www.sexelixis.gr, της πρώτης ολοκληρωμένης ιστοσελίδας στην Ελλάδα για το σεξ και όσα προκύπτουν από αυτό (dating, σχέσεις, γάμος).  Σαν  sex editor, εκτός από τα άρθρα εξασκεί το counselling (συμβουλευτική) πάνω σε θέματα σεξ και σχέσεων. Εμφανίζεται στην εκπομπή «Ελένη» του Alpha με την Ελένη Μενεγάκη σε στήλη για τις σχέσεις, ενώ έχει ενώ έχει φιλοξενηθεί σε όλες τις μεγάλες ελληνικές τηλεοπτικές εκπομπές για να μιλήσει πάνω σε θέματα σεξ και σχέσεων. Ήταν ομιλήτρια στο φετινό συνέδριο TED x UniversityofPiraeus, με θέμα την βιοχημεία του έρωτα και πώς το εξελίχτηκαν τα ένστικτά μας και το συναίσθημα στον χρόνο.

Eίναι συγγραφέας δύο βιβλίων. Το δεύτερό της βιβλίο «69 Mαθήματα Σεξ» (εκδόσεις sexelixis), η «Βίβλος της λαγνείας» όπως την ονόμασαν τα media, απευθύνεται σε άντρες και είναι ένας απίστευτος οδηγός φλερτ, κατάκτησης, σεξ, σχέσεων, έρωτα και κάψας… Το πρώτο βιβλίο της, «Η Αθήνα δαγκώνει»,  -το οποίο μιλά για το sex trafficking στην Ελλάδα- διακρίθηκε με το Ειδικό Βραβείο του Ευρωπαϊκού Έτους Ίσων Ευκαιριών. www.sexelixis.gr

 Η Μάρεα Λαουτάρη- Δεληγιάννη είναι Relationship Coach, Strategic Interventionist της εταιρίας 1+1=2.

Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία στην Εταιρική και Πολιτική Επικοινωνία. Για 15 χρόνια εργάστηκε σε εταιρείες – «σχολεία» όπως η Rolls-Royce και η Coca-Cola στον τομέα Εταιρικής Επικοινωνίας. Στην τελευταία ήταν υπεύθυνη για 6 χώρες Ισραήλ, Παλαιστίνη, Κύπρος,  Ιταλία, Αλβανία και Μάλτα. Σε εκείνη την περίοδο της ζωής της ταξίδεψε πολύ και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει ανθρώπους με διαφορετικές κουλτούρες, θρησκείες, συνήθειες και γλώσσες ενώ είχε την ευκαιρία να εκπαιδευτεί από κορυφαίους δασκάλους στο χώρο της επικοινωνίας.

Κι όμως σταδιακά αντιλαμβανόταν ότι η μεγάλη επαγγελματική επιτυχία δεν ισούται αναγκαστικά και με αληθινή ευτυχία στη ζωή. Ξεκίνησε λοιπόν ένα άλλο μεγάλο «ταξίδι», εσωτερικό αυτή τη φορά.

Έτσι αποφάσισε να αφήσει την καριέρα της και να σπουδάσει και πάλι από την αρχή. Πιστοποιήθηκε στο San Diego ως Life & Relationship Coach από τον master Coach Tony Robbins και την κορυφαία ψυχοθεραπεύτρια Cloe Madanes (συνεχίστρια του Milton Erickson).

Σήμερα έχει πετύχει τον στόχο της, απολαμβάνει την αγάπη, το πάθος και την ισορροπία στην ζωή της σε όλα τα επίπεδα. Με τον σύζυγό της, τον Στέφανο, απόκτησε ένα υπέροχο γιο, που είναι η μεγαλύτερη ευλογία στη ζωή της.

Η Μάρεα είναι η Ιδρύτρια της εταιρείας 1+1=2 Life & Relationship Coaching. Έχει βοηθήσει εκατοντάδες ζευγάρια να βιώσουν ξανά τον έρωτα και το πάθος και να φέρουν μεγάλες αλλαγές στη σχέση μέσα σε μόλις 90 ημέρες.

Επί δυο χρόνια είχε την ραδιοφωνική εκπομπή «Mind The Gap» με θέμα τις Σχέσεις, ενώ έχει κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις, ραδιοφωνικές συνεντεύξεις (ANT1 Radio, Alpha TV, Real ρ/φ κ.α.) και αρθρογραφεί σε ΜΜΕ όπως το Tlife, Hello, Vogue, singleparents.gr, EnterTV, ΕΜΕΙΣ (Who is Who), ifeelkid.gr, womanspace.gr κ.α. www.marealaoutari.com

Facebook page,  Skype: marea.laoutari, Facetime: marealaoutari@gmail.com

 Ο Νικόλας Ουρανός, από πολύ μικρός, εκτός από ιδιαίτερα ψηλός, ήταν εξαιρετικά επικοινωνιακός.

Σπούδασε Οικονομικά και Περιφερειακή Ανάπτυξη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και εργάστηκε σε όλες τις βαθμίδες των πωλήσεων και του marketing σε διαφορετικές εταιρίες με πολυεθνικό περιβάλλον.

Η ιδανική αγάπη, που άκουγε, έβλεπε στις ταινίες και διάβαζε στα βιβλία, θα αργούσε πολύ να έρθει. Ασχολήθηκε με την κοινωνική επιχειρηματικότητα και είναι δημιουργός της πολιτιστικής πλατφόρμας έκφρασης και δημιουργικότητας “Κορυφογραμμή”.

Η συλλογή χωρισμών, πόνου και απογοητεύσεων τον οδήγησαν να ασχοληθεί με τις προσωπικές σχέσεις. Δάσκαλοί του, ο δύο φορές New York Times Best Selling συγγραφέας, ομιλητής και ιδρυτής του Experts Academy, Brendon Burchard και ο ψυχοθεραπευτής Σπύρος Ζαχαρίου.

Σήμερα μεταδίδει τη γνώση και την εμπειρία του, για τη δυνατότητα μας να βιώσουμε, την αγάπη στη ζωή μας, μαζί με το άλλο μας “ολόκληρο”.

Κυκλοφορεί στο ITunes το πρώτο του βιβλίο, με τίτλο: «Τα 10 πιο Συνηθισμένα Λάθη που Γίνονται σε Μια Σχέση». www.nikolasouranos.com

 Στο facebook,  στο Twitter,  στο instagram

 

 

 

 

 

 

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>