«Το Επιχειρείν με μια άλλη ματιά» στο MoneyShow Athens 2016

Ιανουαρίου 04, 2016

Δείτε εδώ Το πρόγραμμα του Inspireyourlife forum by MoneyShow

Ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά και αναπτυξιακά πολύ-συνέδρια στην Ευρώπη, το MoneyShow,  έχοντας μια πορεία 26 ετών με επιτυχημένες διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, συμπεριλαμβάνει φέτος στην καθιερωμένη διεξαγωγή του στην Αθήνα, ένα εναλλακτικό Forum, το InspireYourLife Forum, με τίτλο «Το Επιχειρείν με μια “άλλη” ματιά» το οποίο θα διεξαχθεί στις 8-10 Ιανουαρίου 2016 στο Hilton Athens.

Το InspireYourLife Forum διοργανώνεται από την ομάδα της ιστοσελίδας InspireYourLife.gr  και στόχο έχει να αναδείξει την αξία του Ευζήν ως βασικό συστατικό του Ευ Εργάζεσθαι & του Ευ Επιχειρείν.

Ομιλίες ειδικών προερχόμενων από χώρους της Ψυχολογίας, της Ηθικής Επιχειρηματικότητας (επιχειρήσεις που σέβονται το περιβάλλον και τον άνθρωπο), του Image Branding, της Φιλοσοφίας, της Πνευματικότητας,  της Εκπαίδευσης, της Ολιστικής Ιατρικής, της Υγιεινής Διατροφής,  της Τέχνης,  κτλ, έρχονται να δώσουν μία διαφορετική “πινελιά” στο πολυ-συνέδριο, ώστε οι επισκέπτες να ενημερωθούν όχι μόνο γύρω από τα χρηματο-οικονομικά και την εξέλιξη της αγοράς του χρήματος στη χώρα μας -όπως γίνεται στο υπόλοιπο MoneyShow-, αλλά και να τους δοθεί η ευκαιρία να λάβουν ερεθίσματα για το πως η συνολική φροντίδα του εαυτού τους, καθώς και η επένδυση σε ανθρώπινες αξίες, μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην εργασιακή επιτυχία και την ευρύτερη ευημερία τους.

Πέρα από τις ομιλίες, η έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών από εταιρείες και επαγγελματίες από χώρους του ευρύτερου Ευζήν που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερωθούν και για τα πρακτικά οφέλη που μπορεί να έχει μια αλλαγή στάση ζωής στην εύρυθμη και ευχάριστη εργασιακή τους λειτουργία.

Οι λύσεις σε ό,τι δυσκολία αντιμετωπίζουμε σήμερα έρχονται όταν αρχίζουμε να βλέπουμε τα πράγματα με μία νέα οπτική. Κι εκεί είναι που αποσκοπεί το 1ο InspireYourLife Forum: να εμπνεύσει επαγγελματίες & επιχειρηματίες –τα κύρια γρανάζια της κοινωνίας- σε νέους τρόπους σκέψης και δράσης που οδηγούν σε ευτυχισμένους ανθρώπους και ευτυχισμένες κοινωνίες.

Η είσοδος για τους επισκέπτες είναι ελεύθερη, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε κληρώσεις δώρων και βιωματικά δρώμενα που θα κάνει την επίσκεψη στο MoneyShow μία ξεχωριστή εμπειρία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: 

Facebook: Inspireyourlife Forum by Moneyshow

info@inspireyourlife.gr

Στεφανία Χαντζή: 694 22 61 807

 

 

 

 

 

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>