Το Όνειρο της Υγείας πιο αληθινό από ποτέ

Ιανουαρίου 05, 2016


Παραδοσιακά, ο άνθρωπος τοποθετεί την Υγεία στην υψηλότερη βαθμίδα των προτεραιοτήτων του. Η Υγεία είναι η πιο ακριβή ευχή του. Είναι άραγε η Υγεία  και η επίτευξή της ένα μυστήριο ή μήπως τα πράγματα είναι απλούστερα από ό,τι πιστεύουμε; Η διάλεξη αυτή θα παρουσιάσει μία διαφορετική προσέγγιση της διαχείρισης του εαυτού μας με σκοπό την Υγεία, αναδεικνύοντας τη στάθμη της εσωτερικής μας ενέργειας ως μοναδικό κριτήριο για το πόσο υγιείς είμαστε, καθώς και άμεσους, πρακτικούς τρόπους για να την αυξήσουμε.

 Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία του την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, στις 18:00 στο Χίλτον,

στην αίθουσα Σαντορίνη 5-6 με είσοδο ελεύθερη


Ο Δρ. Ανδρέας Μπαρμπετσέας αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2005) και κατόπιν μετεκπαιδεύτηκε στην Χειρουργική και Προσθετική Εμφυτευματολογία στο τμήμα Περιοδοντολογίας και Εμφυτευματολογίας του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης (Ashman Department of Periodontology and Implant Dentistry, New York University) υπό την αιγίδα του καθηγητή Dr. Dennis Tarnow (2008-2010). Το 2010 βραβεύθηκε από το ίδιο Πανεπιστήμιο για την μεταπτυχιακή του έρευνα με θέμα τους περιεμφυτευματικούς μαλακούς ιστούς.  Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών του  εκτέθηκε στο πλήρες φάσμα των μικροχειρουργικών τεχνικών διαχείρισης των μαλακών ιστών.  Η εφαρμογή των τεχνικών αυτών με στόχο το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα στη Χειρουργική Εμφυτευματολογία και Περιοδοντολογία αποτελεί  το κύριο πεδίο ενδιαφέροντός του.

Είναι Diplomate του International Congress of Oral Implantologists (ICOI) και μέλος της  Academy of Osseointegration. Δίνει διαλέξεις σε εγχώρια και διεθνή συνέδρια πάνω σε θέματα Εμφυτευματολογίας  και Μικροχειρουργικής.
Ο ιατρός υπήρξε to 2013 νικητής του 1st Bego Clinical Case Award, ως κάτοχος της νικήτριας κλινικής εργασίας στον εν λόγω διεθνή κλινικό διαγωνισμό Εμφυτευματολογίας.
Αποτελεί μέλος της οδοντιατρικής ομάδας της Κλινικής Μπαρμπετσέα με αποκλειστική κλινική ενασχόληση την Χειρουργική Εμφυτευματολογία και Περιοδοντολογία.
Είναι πιστοποιημένος Rebirther από το Rebirthing Breathwork International και παραδίδει προσωπικές συνεδρίες Rebirthing, ενώ παράλληλα συμμετέχει ως εκπαιδευτής στο επίσημο πρόγραμμα
πιστοποίησης του Rebirthing Breathwork International στην Ελλάδα.
Ο ιατρός είναι πιστοποιημένος θεραπευτής στη χρήση της τεχνολογίας του Βιοσυντονισμού για την ολιστική διάγνωση και θεραπεία των ασθενών.

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>