Το 7o Therapy Planet Festival

Νοεμβρίου 14, 2015


Το 7o Therapy Planet Festival είναι εδώ για να μας προσφέρει μια μοναδική μεταμορφωτική εκπαίδευση, μέσω της ψυχοθεραπείας, των εναλλακτικών θεραπειών και νέων μεθόδων προσωπικής ανάπτυξης.

Ερεθίσματα για την ενεργοποίηση του εσωτερικού μας κόσμου και της δύναμής μας με ομιλίες, σεμινάρια και ανοιχτές συζητήσεις είναι προγραμματισμένες στο χώρο του φεστιβάλ που γίνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στις 22 Νοεμβρίου 2015, Κυριακή, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 10 το βραδυ.

Σε παράλληλες ομιλίες στις 5 αίθουσες του φεστιβάλ θα γνωρίσετε πως η κβαντομηχανική σχετίζεται με την πνευματικότητα, πως ταξιδεύουμε πνευματικά για να γνωρίσουμε τον ανώτερο εαυτό μας και πως μπορούμε να απαλλαγούμε από τραύματα του παρελθόντος για να ζήσουμε μια γεμάτη και ευτυχισμένη ζωή. 70 ομιλητές προσφέρουν δωρεάν θεραπείες και τρόπους αυτοβελτίωσης.

Στόχος του φεστιβάλ, είναι να προσφέρει ενδυνάμωση στο σώμα και την ψυχή με τη σωστή διαχείριση του άγχους, την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης με ομοιοπαθητικές μεθόδους και τη χρήση της θετικής ψυχολογίας και των ενεργειακών θεραπειών, όπου αυτό είναι απαραίτητο για την εξισσορόπιση του ψυχικού μας κόσμου.

Η πορεία προς την ευτυχία, ολοκλήρωση και εσωτερική αλλαγή είναι προσωπική μας υπόθεση και περνάει μέσα από τις αντιξοότητες που λειτουργούν ως προκλήσεις, για να αντιμετωπίσουμε τον ίδιο τον εαυτό μας και να τονώσουμε την ψυχική μας ανθεκτικότητα.

Με την παρουσία ειδικών που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην έρευνα του υγιεινού τρόπου ζωής, το 7ο Therapy Planet Festival σας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε φυσικά προϊόντα για τη βελτίωση της καθημερινότητάς σας και την ανάταση της ψυχής, του πνεύματος και του σώματός σας.

«Μετατρέποντας την ενέργειά μας με τη Θετική Ψυχολογία, θα καταφέρουμε να συμπορευτούμε και να ενταχθούμε στη ροή μέσα στη σπειροειδή κίνηση της ζωής που όλοι στροβιλιζόμαστε». Ιφιγένεια Τσαντίλη, Δημοσιογράφος – Επικοινωνιολόγος, M.Sc.

7ο Therapy Planet Festival
22 Νοεμβρίου 2015
Divani Caravel Hotel

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>