Το Aephoria.net στο Startup Safary Athens

Νοεμβρίου 21, 2014

 

To Aephoria.net συμμετέχει στο Startup Safary Athens με ένα ιδιαίτερα δυναμικό πρόγραμμα αφιερωμένο στην βιώσιμη επιχειρηματικότητα και την καινοτομία. Το Startup Safary Athens είναι περιήγηση στον startup χάρτη της πόλης. Γίνεται το Σαββατοκυριακό 22 & 23 Νοεμβρίου σε 15 χώρους και περιλαμβάνει περισσότερα από 100 δωρεάν σεμινάρια, ομιλίες, εργαστήρια & networking events.

Το πρόγραμμα στο Athens TECH College, ξεκινά με ομιλία του Πέτρου Κόκκαλη, συνιδρυτή του Aephoria.net. παρουσιάζοντας το πώς μπορούν η νέες τεχνολογίες να διαμορφώσουν ένα νέο τρόπο επιχειρείν ο οποίος να βάζει στο κέντρο το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Θα ακολουθήσουν εργαστήρια από τον Δρ. Γιοβανώφ Γρηγόρη, Καθηγητή Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Athens Information Technology (ΑΙΤ) σχετικά με τις σύγχρονες τάσεις στο marketing καινοτόμων προϊόντων. Ο κ. Μπουραντάς Ηρακλής, ιδρυτής Novoville θα παρουσιάσει τις εμπειρίες ως επιτυχημένος tech entrepreneur ενώ η Στέλλα Βουλγαράκη, Σύμβουλος σε θέματα Οργανωσιακής Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης θα παρουσιάσει το πώς μπορεί να γίνει η μετάβαση από μια παραδοσιακή εταιρεία σε μια startup.

Την ημέρα θα κλείσουν παρουσιάσεις από τις startups του Aephoria.net σχετικά με την ταυτότητα, το όραμα αλλά και τις ανάγκες κάθε startup σε ανθρώπινο δυναμικό καθώς και speed dating sessions όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν μαζί με τους founders ευκαιρίες εργασίας και συνεργιών.

Σαββάτο 22 Νοεμβρίου

11.00-17.00

Venue: Athens TECH College http://athtech.gr

Διεύθυνση: Τατοΐου 2 και Όθωνος 77 , (Πλησίον Σταθμού ΗΣΑΠ Κηφισιά)

Η συμμετοχή είναι δωρεάν με εγγραφή εδώ: www.athens.startupsafary.com/program

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>