Τρεις λέξεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας

Απριλίου 05, 2016


Κοντά στην ηλικία των 20 ετών πέρασα μια καταστροφική κρίση υγείας, η οποία κατέληξε να γίνει μια εμπειρία που μου άλλαξε τη ζωή. Μετά από χρόνια προσπαθειών να ευχαριστώ τους άλλους χωρίς να φροντίζω τον εαυτό μου, ξύπνησα ένα πρωί και δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Το πρόσωπό μου και ο λαιμός μου ήταν πρησμένα και είχα εκατοντάδες φουσκάλες γύρω από τα μάτια και το στόμα μου.

Αντί όμως να πάρω τα πειραματικά φάρμακα που πρότεινε ο γιατρός μου, αποφάσισα να ξεκινήσω το δικό μου θεραπευτικό ταξίδι. Άρχισα να ψάχνω ολιστικές προσεγγίσεις σχετικά με τη θεραπεία. Άρχισα να εργάζομαι σε έναν φυσιοπαθητικό ο οποίος μου έμαθε τη δύναμη των πραγματικών τροφών και των βοτάνων ώστε να θεραπεύσω τον εαυτό μου από μέσα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής ανακάλυψα (προς έκπληξή μου) πως δεν είχα κάποια βλάβη αλλά πως φορτωνόμουν πάρα πολλά και αγνοούσα τα σημάδια που μου έδινε το σώμα μου.

Μέσα σε ελάχιστα χρόνια, θεραπεύτηκα από έκζεμα, χρόνιο άσθμα κι έχασα 30 κιλά χωρίς φάρμακα, δίαιτες ή στερήσεις.

Αυτό μου έδωσε μια νέα οπτική απέναντι στη ζωή, καθώς και μια νέα σχέση με το σώμα μου. Άρχισα να πιστεύω πως ίσως ήταν δυνατό να δημιουργήσω τη ζωή των ονείρων μου.

Σήμερα, εργάζομαι ως δάσκαλος yoga, θεραπεύτρια και συγγραφέας. Σε αυτή τη δουλειά έχω συναντήσει εκπληκτικές γυναίκες (αλλά και άνδρες!) οι οποίοι αγωνίζονται να αγαπήσουν το σώμα τους και να πιστέψουν στον εαυτό τους.

Να λοιπόν τι τους λέω: Αν είστε έτοιμοι να απελευθερωθείτε από την προσπάθεια, ξεκινήστε σήμερα. Δοκιμάστε αυτή την απλή αλλά ισχυρή δήλωση:

«Προτίθεμαι να αλλάξω»

Το πρώτο βήμα σε ένα θεραπευτικό ταξίδι είναι η επιθυμία να αλλάξουμε. Όντας ανοιχτοί στις δυνατότητες, εμποτίζετε τη ζωή σας με φρέσκια ενέργεια. Προσπαθήστε να επαναλαμβάνετε αυτή τη φράση μερικές φορές την ημέρα και αυξήστε τις μέχρι να φτάσετε τις εκατό φορές την ημέρα!

Όταν αντιμετωπίζετε δυσκολίες, να τις βλέπετε όχι ως αποτυχίες αλλά ως τρόπους εκμάθησης του τι λειτουργεί και τι όχι για εσάς. Και όταν σκοντάφτετε, εξακολουθήστε να επαναλαμβάνετε αυτή τη μαγική θεραπευτική δήλωση.

πηγη

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>