Υπνοθεραπεία: δώστε τέλος στο ερωτικό άγχος!

Φεβρουαρίου 22, 2013
hypnotherapy

photos:freedigitalphotos


Η υπνοθεραπεία ως θεραπευτική μέθοδος είναι εναλλακτική και αποδεκτή από την επιστήμη, που βασίζεται στη διαπίστωση ότι η ψυχοσωματική οντότητα του ανθρώπου μπορεί να επηρεαστεί από τη σκέψη.

Έχει αποδειχτεί αποτελεσματική θεραπευτική μέθοδος, γιατί μας επιτρέπει να διαλεγόμαστε με το υποσυνείδητό μας, το υπόβαθρο δηλαδή του ψυχισμού μας, στο οποίο συνυπάρχουν οι φοβίες μας αλλά και η θεραπεία τους, οι τραυματικές εμπειρίες αλλά και η δυνατότητα της εκ νέου αξιολόγησής τους, οι ασθένειες αλλά και ο αποτελεσματικότερος τρόπος πρόληψης και αντιμετώπισης τους. Μπορεί, επομένως, να μας απαλλάξει από επιβλαβείς για την υγεία μας συνήθειες, φοβίες και εμμονές και να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μας.

Για την επιτυχία του στόχου της η υπνοθεραπεία χρησιμοποιεί και στις δύο μορφές της (αυτοΰπνωση και ετεροΰπνωση) την υποβολή για να δημιουργήσει στο υποσυνείδητο τις κατάλληλες εικόνες. Όσο λεπτομερέστερα δημιουργείται με την υποβολή κάποια εικόνα, τόσο θετικότερα είναι τα αποτελέσματα. Και επειδή κάθε σκέψη μας δημιουργεί και μια εικόνα, είναι δηλαδή μια αυθυποβολή, γι’ αυτό το λόγο πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας μόνο θετικές σκέψεις. Θυμηθείτε αυτό που λέει ο λαός «Μην σκέφτεσαι το κακό για να μην γίνει».

Αρθρογράφος: Inspireyourlife.grΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>