Φεστιβάλ Ενάλλαξη

Νοεμβρίου 22, 2013
Το φεστιβάλ ενάλλαξη είναι μια συνάντηση πληθώρας πνευματικών πρακτικών και εναλλακτικών θεραπειών, η οποία γίνεται δύο φορές το χρόνο στην Αθήνα. Πρακτικές όπως η γιόγκα, ο διαλογισμός, ο βιοσυντονισμός, η θεραπεία θήτα, η θεραπευτική αρχιτεκτονική και το τσι γκονγκ είναι μερικές από τις διαφορετικές μεθόδους που έχουν προβληθεί και θα συνεχίζουν να προβάλλονται κατά τη διάρκεια των συναντήσεων της ενάλλαξης.
Στο φεστιβάλ δίνεται έμφαση στη μουσική και το χορό μέσα από τη θεραπευτική τους διάσταση. Ο επισκέπτης με τη συμμετοχή του στις εκδηλώσεις και τα εργαστήρια έχει την ευκαιρία να απολαύσει αυτές τις μορφές τέχνης είτε ως παρατηρητής είτε ως συμμετέχων. Μέσα από ομιλίες, ενημερωτικό υλικό και εργαστήρια με διακεκριμένους δασκάλους και εισηγητές οι συμμετέχοντες μαθαίνουν και έρχονται σε επαφή με πολλές από τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο της προσωπικής εξέλιξης.
Στην ενάλλαξη υπάρχει ακόμη η δυνατότητα να μάθει κανείς για τη σημασία της διατροφής και ενός ολιστικού τρόπου ζωής μέσα από τα εργαστήρια, τις ομιλίες και τα περίπτερα, από ειδικούς του χώρου, προβάλλοντας  ό,τι μας θεραπεύει, μας εξελίσσει και μας βοηθά να ζούμε την καθημερινότητά μας καλύτερα!
 
Είσοδος ελεύθερη για τις ομιλίες και τις μουσικές εκδηλώσεις.
 
Πότε: Σάββατο και Κυριακή 23-24 Νοεμβρίου 2013
 
Που: Aikido Academy, Θράκης 30, Ελληνικό
 
Ώρες λειτουργίας: Σάββατο και Κυριακή 10:00 – 23:00
 
Κόστος συμμετοχής στα εργαστήρια: 15€ μονοήμερο / 25€ διήμερο
 
Για περισσότερες πληροφορίες: info@enallaxi.com
 

About Author



Τα σχόλια είναι κλειστά.

Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;