Φεστιβάλ Ενάλλαξη

Ιουνίου 09, 2015

Η ενάλλαξη, επανέρχεται ύστερα από τα δύο πετυχημένα φεστιβάλ του Ιουνίου και Νοεμβρίου του 2013. Λόγω της καινοτομίας για τα ελληνικά δεδομένα συνάντηση πληθώρας πνευματικών πρακτικών και εναλλακτικών θεραπειών, τα φεστιβάλ είχαν μεγάλη προσέλευση και απήχηση στο κοινό.

Μέσα από ομιλίες, ενημερωτικό υλικό, προβολές και εργαστήρια με εξειδικευμένους δασκάλους και εισηγητές οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν πολλές από τις σύγχρονες τάσεις στον χώρο της προσωπικής εξέλιξης. Πρακτικές όπως η γιόγκα, η βοτανοθεραπεία, ο διαλογισμός, η δραματοθεραπεία, η κινησιοθεραπεία και το θεραπευτικό τραγούδι είναι μερικές από τις διαφορετικές μεθόδους που θα προβληθούν κατά τη διάρκεια του διημέρου. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες σχετικές με την προσωπική μεταμόρφωση και τη συλλογική αλλαγή (επιστήμη και πνευματικότητα, ανατολική φιλοσοφία, οικολογία κ.ά.)

Στο φεστιβάλ δίνεται έμφαση στη βίωση της προσωπικής μεταμόρφωσης μέσω της μουσικής και του χορού, από την θεραπευτική τους διάσταση. Ο επισκέπτης με την παρουσία του στις ομιλίες, τα εργαστήρια και τις μουσικές εκδηλώσεις έχει την ευκαιρία να απολαύσει αυτές τις μορφές τέχνης είτε ως παρατηρητής είτε ως συμμετέχων.

Στην ενάλλαξη υπάρχει ακόμη η δυνατότητα να μάθει κανείς για τη σημασία της διατροφής και ενός ολιστικού τρόπου ζωής μέσα από τα εργαστήρια, τις ομιλίες και τα περίπτερα από ειδικούς του χώρου.

Η είσοδος για τις ομιλίες και τις μουσικές εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το ευρύ κοινό και η συμμετοχή στα εργαστήρια κοστίζει 15 ευρώ / ολοήμερο και 25 ευρώ / διήμερο. Τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Το φεστιβάλ θα γίνει στο The Cube στην Κλεισόβης 8, στα Εξάρχεια, πολύ κοντά στο μετρό Ομόνοιας.

Προβάλλουμε και παρουσιάζουμε ό,τι μας θεραπεύει, μας εξελίσσει και μας βοηθά να ζούμε την καθημερινότητά μας καλύτερα.

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>