Φιστικοβούτυρο

Ιουλίου 12, 2016

 

 

Υλικά

400 – 450 γρ. φιστίκια αράπικα ψημένα κι αλατισμένα

1 1/2 κουταλάκι του γλυκού μέλι

1 1/2 κουταλιά της σούπας φιστικέλαιο

Παρασκευή

Ρίχνετε τα φιστίκια και το μέλι στο μπλέντερ και τα ανακατεύετε για 1′. Ανοίγετε το μπλέντερ και με ένα κουτάλι αφαιρείτε το μείγμα φιστικιών – μελιού που μπορεί να έχει μείνει τοιχώματα.

Συνεχίζετε το ανακάτεμα σε χαμηλότερη ταχύτητα και ρίχνετε λίγο-λίγο το φιστικέλαιο. Λειτουργείτε τη συσκευή για 2′. Τοποθετείτε το φιστικοβούτυρο σε αποστειρωμένα βάζα και το διατηρείτε στο ψυγείο για 2 μήνες.

 Πηγη

 

 

About Author



Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>