Φιστικοβούτυρο
Υλικά
400 – 450 γρ. φιστίκια αράπικα ψημένα κι αλατισμένα
1 1/2 κουταλάκι του γλυκού μέλι
1 1/2 κουταλιά της σούπας φιστικέλαιο
Παρασκευή
Ρίχνετε τα φιστίκια και το μέλι στο μπλέντερ και τα ανακατεύετε για 1′. Ανοίγετε το μπλέντερ και με ένα κουτάλι αφαιρείτε το μείγμα φιστικιών – μελιού που μπορεί να έχει μείνει τοιχώματα.
Συνεχίζετε το ανακάτεμα σε χαμηλότερη ταχύτητα και ρίχνετε λίγο-λίγο το φιστικέλαιο. Λειτουργείτε τη συσκευή για 2′. Τοποθετείτε το φιστικοβούτυρο σε αποστειρωμένα βάζα και το διατηρείτε στο ψυγείο για 2 μήνες.