Φωτεινή Καραελευθερίου

“O δρόμος της θεραπείας είναι ο δρόμος της αυτογνωσίας”
Διδάσκαλος ΤΖΒΑΛ ΚΟΥΛ, 2η ακτίνα Αγάπη-Σοφία

Η Φωτεινή Καραελευθερίου έχει σπουδάσει Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το καλοκαίρι του 2003 εντελώς τυχαία παρακολούθησε ένα πενταήμερο σεμινάριο στη Μύρινα της Λήμνου “Περί Δομήσεως Σκεπτομορφών”. Το σεμινάριο αυτό άλλαξε τη ζωή της. Από τότε ξεκίνησε για αυτήν ένα μεγάλο αλλά ουσιαστικό ταξίδι.

Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους ξεκίνησε να παρακολουθεί στο Κέντρο “ΣΥΝΘΕΣΙΣ” , ένα τριετές πρόγραμμα με τίτλο “Ψυχοενεργειακή Προσέγγιση μέσω των 7 Ακτίνων”. της Α. Μπέιλι. Ενα σύστημα ατομικής ψυχολογίας και αυτοθεραπείας, που δόθηκε στις αρχές του αιώνα μέσω τηλεπαθητικής υπαγόρευσης από τον Αναληφθέντα Δάσκαλο TZBAΛ ΚΟΥΛ. Παράλληλα με την παρακολούθησή της εκεί ανακάλυψε την Εσωτερική Αστρολογία, την Αστρολογία που στοχεύει στη γνώση της πορείας της Ψυχής.

Ο δρόμος αυτός σύντομα την οδήγησε στις εναλλακτικές θεραπείες, και το Ρέικι (κατέχει Γ΄ Βαθμό) καθώς και με τις αρχές και τους κανόνες της Εσωτέρας Θεραπευτικής. Έχει παρακολουθήσει από το 2003 έως και σήμερα σεμινάρια πάνω σε διάφορες μεθόδους αυτογνωσίας και αυτοϊασης, όπως AURA SOMA, μέσω του Χορού, της Μουσικής και της Ζωγραφικής, Αναλυτικό Μουσικόδραμα, Εικαστική Ψυχοθεραπεία.

Από το 2008 κάνει συνεδρίες εσωτέρας αστρολογίας καθώς και μία ομάδα μελέτης Αστρολογίας. Γράφει κείμενα ενδυνάμωσης σε διάφορα sites και έχει δημιουργήσει σελίδα στο facebook με την ονομασία ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ (ΓΙΝΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΟΥ) απ’ όπου παρέχει συμβουλές ενδυνάμωσης, πληροφορίες για μεθόδους αυτογνωσίας, αστρολογικές συμβουλές και γενικά μηνύματα φωτός προκειμένου να εμψυχωθούν και άλλοι στην αναζήτηση του ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ.

Παραδίδει μαθήματα εσωτερικής αστρολογίας και διοργανώνει ομιλίες και σεμινάρια με βάση την εσωτερική αστρολογία και την πολυεπίπεδη ερμηνεία του αστρολογικού χάρτη. Προτείνει άλλες θεραπευτικές μεθόδους με βάση αυτόν. A course in healing, ατομικές συνεδρίες ερμηνείας αστρολογικού χάρτη μέσω των χρωμάτων. Ο αστρολογικός μας χάρτης είναι ένα παράθυρο στην ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ στιγμή της ψυχής, με κατάλληλη καθοδήγηση μέσω διαλογισμού και με χρήση των χρωμάτων η Ψυχή αποκαλύπτει τον τομέα της θεραπείας, έτσι ώστε ο θεραπευόμενος να μπορεί άμεσα να ασχοληθεί με το θέμα που εκείνη τη στιγμή είναι στην άμεση προτεραιότητα.

Σύμβουλος Αυτογνωσίας: μέσα από τη μακρόχρονη αυτοανάλυση (ατομική ψυχοθεραπεία, σεμινάρια, υπαρξιακής ψυχοθεραπείας, μαραθώνιος ψυχοθεραπείας), την παρακολούθηση πολλών θεραπευτικών μεθόδων με προσωπική εμπειρία, τη βοήθεια του αστρολογικού χάρτη και το πολύτιμο εργαλείο των 7 ακτίνων, που είναι μία από τις κυριότερες μεθόδους αυτογνωσίας συμβουλεύει τους υποψηφίους θεραπευόμενους και αναζητητές της προσωπικής τους αλήθειας και ενδυνάμωσης για το ποια είναι η προσφορότερη και καταλληλότερη μέθοδος προσέγγισης του Εαυτού, σύμφωνα με τις ανάγκες τους, χωρίς να αναλώνονται και με ασφαλή οδηγό τον ατομικό τους χάρτη όπου είναι αποτυπωμένα όλα όσα χρειάζονται για να προχωρήσουν.

Συνεδρίες ερμηνείας του αστρολογικού χάρτη και θεραπευτικές με τη βοήθεια του (και μέσω skype). Ο αστρολογικός μας χάρτης είναι το παράθυρο που ανοίγουμε για να μελετήσουμε τον πολυεπίπεδο Εαυτό μας. Ο χάρτης μας μας οδηγεί τόσο στο υποσυνείδητο, όσο και στο υπερσυνείδητο (ψυχή) πίσω και μπρος και στο ολόγραμμα της Ψυχής. Εφαρμόζουμε τεχνικές χρησιμοποιώντας το χρώμα που δείχνουν την πορεία ή την ανάγκη για θεραπεία. Αναλύουμε τον καλύτερο τρόπο δράσης και παρέχουμε χρήσιμα εργαλεία και ασκήσεις για την αυτογνωσιακή εξέλιξη. Η αστρολογία είναι η Επιστήμη των σχέσεων λέει ο Θιβετανός Διδάσκαλος Τζβαλ Κουλ (ενέργεια της 2η ακτίνας της Αγάπης Σοφίας) και ακριβώς αυτό αναλύει τις σχέσεις των ενεργειών μέσα και έξω από τον Εαυτό. Είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για όποιον θέλει να τον γνωρίσει εις βάθος

“Mια συνεδρία εσωτερικής αστρολογίας είναι ταξίδι στο άγνωστο, γιατί ξεκινάς να βρεις την Ψυχή σου και να τη γνωρίσεις γιατί η Ψυχή δεν “κατοικεί” στα γνωστά μέρη. Η Ψυχή κατοικεί εκεί που δεν το περιμένεις. Πριν χρόνια όταν πρωτοπήγα σε μία εσωτερική αστρολόγο και μου ανέλυσε το χάρτη μου, βρήκα πολλές αλήθειες σε αυτά που μου είπε, αλλά και άλλα που μου φάνηκαν περίεργα, όχι αρεστά, δύσκολα, δεν τα πολυκαταλάβαινα και δεν ήξερα πώς να τα δουλέψω, για να ανακαλύψω την αλήθεια τους πολλά χρόνια μετά. Μια συνεδρία εσωτερικής αστρολογίας θα σας πάει στο σκοπό της Ψυχής σας, μπορεί να μη σας αρέσει αρχικά, γιατί θα σας ξεβολέψει αλλά -πιστέψτε με- αν διαβάζετε αυτές τις γραμμές, έχετε ήδη ξεκινήσει για εκεί και έχετε ήδη ξεβολευτεί, οπότε καλύτερα είναι να πάρετε σαφείς οδηγίες. Σας προτείνω να κλείσετε μία συνεδρία τώρα.”

Φωτεινή ΚαραελευθερίουΤελευταία Άρθρα: