«Χαρούμενα Παιδιά – Χαρούμενα Νιάτα»

Μαρτίου 01, 2013
hapiness enent DA

freedigitalphotos

Από 1η έως τις 10 Μαρτίου 2013 στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων.

Καταξιωμένοι και νέοι ταλαντούχοι εικαστικοί καλλιτέχνες – συνεχίζοντας την παραδοσιακά στενή σχέση των καλλιτεχνών με τα έργα του π. Γεωργίου Πυρουνάκη – προσέφεραν έργα τους ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται για τις δράσεις που οργανώνουν τα «Χαρούμενα Παιδιά – Χαρούμενα Νιάτα».

Οι Γ. Βαρλάμος, Γ. Βακιρτζής, Ε. Μελά, Μ. Παντελιάς, Κ. Ρόκος, Ρ. Σαρελάκου. Ν. Δεσεκόπουλος, Γ. Ζιάκας, Μ. Κατζουράκης, Α. Κέπετζης, Α. Κυριακούλης, Χ. Μπότσογλου, Β. Παπατσαρούχας, Μ. Πρέκα, Ν. Σιότροπου, Ε. Χατζημιχάλη, Α. Κομιανού και ακόμα 50 καλλιτέχνες προσφέρουν τα έργα τους, τα οποία μαζί με βιβλία σημαντικών εκδοτικών οίκων, περιλαμβάνονται στην 22η Έκθεση Προσφοράς  Έργων Τέχνης και Λόγου.

Τα έσοδα της έκθεσης θα διατεθούν για τις εμψυχωτικές και δημιουργικές δραστηριότητες που οργανώνονται για παιδιά και νέους και κυρίως για τη δωρεάν φιλοξενία 140 παιδιών οικονομικών μεταναστών και προσφύγων, από την Ελλάδα και άλλες 14 χώρες, στις κατασκηνώσεις που λειτουργούν τα καλοκαίρια.

Τα «Χαρούμενα Παιδιά – Χαρούμενα Νιάτα» είναι μια Μ.Κ.Ο. με περισσότερους από 90 ενεργούς εθελοντές, η οποία από το 1932 έχει βοηθήσει περισσότερα από 15.000 παιδιά της μεγάλης ανάγκης, με τη βοήθεια περίπου 3.000  Ελλήνων και ξένων εθελοντών.

Εγκαίνια έκθεσης: Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013  και ώρα 19.30.

Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων
Βασ. Σοφίας, Πάρκο Ελευθερίας, τηλ.: 210 72 24 028

Στάση ΜΕΤΡΟ: Μέγαρο Μουσικής
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη  – Σάββατο:  10.00 –20.00, Κυριακή  10.00 – 14.00.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>