Χρήστος Λώλης – Αισθητική Οδοντιατρική, Επίκουρος Καθηγητής Εμφυτευματολογίας (As. Professor) στο Charles University της Πράγας

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Χρήστος Λώλης αποφοίτησε από τη Βαρβάκειο σχολή και εν συνεχεία εισήχθη στην οδοντιατρική σχολή του Charles University της Πράγας.
Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του υπηρέτησε τον Ελληνικό στρατό ως Δόκιμος Αξιωματικός και απολύθηκε με το βαθμό του εφ. Ανθυπολοχαγού.
Έλαβε υποτροφία από το ίδρυμα Ωνάση για σπουδές στο New York University.
Στη Νέα Υόρκη έμεινε από το 2007-2011 όπου έλαβε αρχικά το πτυχίο στο Comprehensive and Cosmetic Dentistry έχοντας καθηγητές πρωτοπόρους στον τομέα όπως τον Dr. Rosenthal και Dr. Chu και μετά παρακολούθησε το Implant-Perio program έχοντας σαν διευθυντή σπουδών τον Dr. Tarnow.
Πριν επιστρέψει στην Ελλάδα έπειτα από επιτυχείς εξετάσεις έλαβε τον τίτλο του Diplomate of International Congress of Oral Implantologists. Επίσης βραβεύτηκε από το NYU για την έρευνά του με θέμα “Retrospective Study of Simultaneous Placement of Dental Implants with Bone Graft in Atrophic Ridges”.
Από την επιστροφή του το 2011 έχει γίνει ο Επιστημονικός Διευθυντής του Specialized Dentistry of Athens στο Ψυχικό, μια εξειδικευμένη κλινική με την οποία συνεργάζονται 20 οδοντίατροι όλων των ειδικοτήτων.
Είναι υπεύθυνος Προσθετικής και Εμφυτευματολογίας σε μια αντίστοιχη κλινική στο Ρέθυμνο Κρήτης, το Οδοντιατρικό Κρήτης (Dental Smile).
Έγινε Assistant Professor στο Charles University 1st Faculty της Πράγας καθώς και Λέκτορας στο Ashman Department of Periodontology and Implant Dentistry, New York University.
Κάνει διαλέξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.Τελευταία Άρθρα: